شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا

دسر خامه و قهوه | طرز تهیه دسر خامه و قهوه


 مواد لازم برای دسر خامه و قهوه
 
خامه غلیظ  1 لیوان
ژلاتین  4 ق م
قهوه فوری غلیظ  250 میلی لیتر
شکر  4 ق غ
هل  4 عدد
 
 
مواد لازم برای شربت قهوه
 
قهوه غلیظ  200 میلی لیتر 
شکر 200 گرم
 

دسر خامه و قهوه | طرز تهیه دسر خامه و قهوه
 
طرز تهیه دسر خامه و قهوه
هل را پودر کنید ٬ همراه با خامه و شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ( نجوشد ).
ژلاتین ها را در نصف پیمانه اب سرد حل کنید و همراه با قهوه به این مواد اضافه کنید از روی حرارت بردارید .
درون فنجان ها بریزید به مدت حداقل 4 ساعت درون یخچال قرار دهید .
برای سرو این دسر یهتر است از شربت قهوه هم استفاده کنید قهوه غلیظ را با شکر مخلوط و کمی حرارت دهید.
تا شکر ها حل شود بگذارید تا خنک شود و موقع سرو بر روی فنجان ها بریزید.
 

دسر خامه و قهوه | طرز تهیه دسر خامه و قهوه
 
نکات تکمیلی در مورد دسر خامه و قهوه

دسر خامه و قهوه جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
دسر خامه و قهوه را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

دسر خامه و قهوه ، طرز تهیه دسر خامه و قهوه