جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا
ته چین انار | طرز تهیه ته چین انار
مواد لازم برای ته چین انار
طرز تهیه ته چین انار
نکات تکمیلی در مورد ته چین انار
برنج :یک پیمانه
آب انار شیرین :3/4 پیمانه
عسل : یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سفید ( یا سیاه ) :به میزان لازم
ماست کیسه ای :1/3 پیمانه
کره آب شده یا روغن مایع :2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ :یک عدد
سینه مرغ : یک عدد
پیاز خرد شده :یک عدد
زعفران دم کرده :یک قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو ترش :یک قاشق چایخوری
برنج را دو تا سه ساعت با آب و نمک خیس کنید و بعد از گذشت دو تا سه ساعت برنج را به روش معمول، در آب در حال جوش ریخته و سپس آبکش کنید.
سینه مرغ را با پیاز خرد شده، زعفران دم کرده و رنده پوست لیمو ترش مارینه ( مزه دار ) کنید و در یک ظرف در بسته داخل یخچال قرار دهید.
فر را روشن کرده و روی دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
آب انار و عسل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا حجم آب آن به یک سوم برسد و کمی غلیظ شود. نمک و فلفل اضافه کنید و از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی سرد شود.
اکنون ماست و کره و زرده تخم مرغ را در یک ظرف مخلوط کرده و کمی هم بزنید تا مایه یکدست شود.
سپس آب انار غلیظ شده را کم کم به مخلوط ماست اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدستی به غلظت ماست معمولی به دست آید.
مقداری از آب انار غلیظ را کنار بگذارید تا در آخر کار استفاده شود.
قالب ها را چرب کنید. در این دستور از قالب های مکعبی شکل استفاده شده، می توانید از قالب مافین نیز استفاده کنید. مایه ته چین ( مخلوط ماست و آب انار غلیظ ) را با برنج آب کش شده مخلوط کرده و در قالب بریزید.
ته چین را داخل فر قرار دهید و تا زمانی که روی ته چین ها طلایی شود آن را بپزید ( حدود 20 تا 30 دقیقه)
اکنون گوشت سینه مرغ را از یخچال بیرون آورده و با هر وسیله ای که در دسترس دارید آن را گریل کنید. ( می توانید برای این کار از تابه های رژیمی و یا گریل فر استفاهد کنید.)
بعد از پخت ته چین و گوشت، مواد را داخل بشقاب سرو قرار دهید و با سس اناری که کنار گذاشته بودیم تزئین میکنیم. کمی از سس انار را روی ته چین بریزید تا ته چین خوشرنگ تری داشته باشید.
ته چین انار جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10 دقیقه میباشد .
ته چین انار را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست