دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کاناپ ژامبون مرغ


کاناپ ژامبون مرغ

● مواد لازم برای ۴ تنبل:
ژامبون مرغ: ۳۰۰ گرم
تربچه نقلی: ۱۰ عدد
جعفری: یک قاشق غذاخوری، ساطوری شده
مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا: ۴ قاشق غذاخوری،‌رنده شده
ماست شیرین: ۲ …

مواد لازم برای ۴ تنبل:

ژامبون مرغ: ۳۰۰ گرم

تربچه نقلی: ۱۰ عدد

جعفری: یک قاشق غذاخوری، ساطوری شده

مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

پنیر موتزارلا: ۴ قاشق غذاخوری،‌رنده شده

ماست شیرین: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

نان حجیم: یک عدد، ورقه ورقه شده

روش تهیه:

۱- مایونز، ماست، جعفری ساطوری شده و پنیر موتزارلا را مخلوط کرده، نمک وفلفل زده و کنار بگذارید.

۲- تربچه‌ها را ورقه‌ورقه کرده و برگ‌های آن را نیز از ساقه جدا کنید.

۳- یک ورق نان بردارید و یک‌چهارم سس را روی آن بمالید. ۷۵ گرم کالباس روی آن قرار داده و روی آن تربچه و برگ تربچه گذاشته و یک ورق نان دیگر روی آن بگذارید. بهتر است با چیپس سرو کنید.

نکات:

۱- می‌توانید نان‌ها را قبل از تهیه ساندویچ‌ در تستر یا فر برشته کنید.

۲- اگر از نان لواش استفاده می‌کنید، می‌توانید آن را رول کرده و چند برش زده و برای پذیرایی در میز اردور قرار دهید.

۳- در تهیه سس، از خردل، آویشن، آبلیمو، ادویه یا هر طعم‌دهنده‌ای که دوست دارید استفاده کنید.

۴- برگ تربچه به واسطه پرزهایی که رویش قرار گرفته است، روده و سیستم گوارش را پاکیزه می‌کند.