پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

پوره مرغ | طرز تهیه پوره مرغ و برنج با زردآلو


مواد لازم پوره مرغ و برنج با زردآلو



برنج  ½ پیمانه

آب  2 پیمانه

زردآلوی بدون هسته و خرد شده  ¼ پیمانه

سینه مرغ بدون استخوان  1 عدد


پوره مرغ | طرز تهیه پوره مرغ و برنج با زردآلو


طرز تهیه پوره مرغ و برنج با زردآلو



    همه مواد تشکیل دهنده فوق را در یک ماهی تابه متوسط با هم مخلوط کنید.
    این مواد را به مدت 30 دقیقه روی دمای متوسط بپزید تا برنج نرم، معطر و کمی آبکی شود.
    سینه مرغ را بیرون بیاورید، ریش ریش کنید و دوباره به ماهیتابه برگردانید.
    در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کرده و مخلوط را مرتب هم بزنید تا از چسبیدن آن ها به کف ماهیتابه جلوگیری کنید. اگر خواستید پوره تان رقیق باشد در این مرحله می توانید باز هم به غذایتان آب یا شیر اضافه کنید. اجازه دهید این مخلوط 15 دقیقه دیگر نیز بپزد.
    هنگامی که مخلوط به طور کامل پخته شد، اجازه دهید تا به مدت 10 دقیقه سرد شود و سپس آن را به مخلوط کن یا غذاساز منتقل کنید. با کمک مخلوط کن بسته به سن کودکتان غذایش را نرم و پوره کنید.
    این پوره یک غذای مفید و بسیار خوشمزه انگشتی برای کودک بزرگترتان نیز خواهد بود.
 


پوره مرغ | طرز تهیه پوره مرغ و برنج با زردآلو

نکات تکمیلی در مورد پوره مرغ

پوره مرغ جزو غذای کودک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پوره مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

پوره مرغ ، طرز تهیه پوره مرغ و برنج با زردآلو


همچنین مشاهده کنید