جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه دلمه ی مرغ


مواد لازم دلمه ی مرغ برای 6 نفر:

مرغ تمیز کرده کم چربی=1 عدد

گرد لیمو عمانی=2 تا 3 قاشق سوپخوری

نان لواش=2 عدد

پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل= به مقدار کافی


طرز تهیه دلمه ی مرغ
 

دستور تهیه دلمه ی مرغ :

مرغ را با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،کمی نمک و فلفل و 1 قاشق از گرد لیمو با حرارت ملایم می پزیم. مرغ باید بعد از پختن 3 تا 4 قاشق آب داشته باشد. استخوانهای مرغ را می گیریم و آن را با قیچی به طور منظم خرد می کنیم. آب مرغ را از صافی رد می کنیم،پیاز را نیز با پشت قاشق از صافی رد می کنیم. مرغ را داخل سس آن انداخته،گرد لیمو را روی آن می ریزیم و هم می زنیم. پس از چشیدن و اندازه کردن ترشی آن،دور نان را با قیچی می گیریم و دو عدد نان را روی هم می گذاریم. مرغ را لای نان گذاشته،مثل بقچه،چهار طرف آن را روی هم می آوریم،به طوری که محکم گردد مرغ کاملا به وسیله نان پوشیده شود. این دلمه را در ظرفی که بتوان آن را در فر قرار داد می گذاریم و فر را با حرارت 351 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. ظرف را مدت 11 تا 15 دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا نان کمی برشته شود. غذا را در دیس قرار داده،اطراف آن را با مقداری سبزی خوردن،تربچه،پیازچه،نعناع و ترخان تزئین می نماییم.

نکات تکمیلی در مورد دلمه ی مرغ

دلمه ی مرغ جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
دلمه ی مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه دلمه ی مرغ