دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

دلمه به | طرز تهیه دلمه به


مواد لازم برای دلمه به
به :4 عدد
لپه :1/4 پیمانه
گوشت چرخ شده :100 گرم
روغن :3 قاشق سوپخوری
شکر :3 قاشق سوپخوری
سرکه :یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم
 

دلمه به | طرز تهیه دلمه به
 
 
طرز تهیه دلمه به
 
به را با پوست شسته و از قسمت ساقه داخل آن را خالی می کنیم. لپه را با آب پخته، گوشت را با پیاز داغ، نمک و ادویه تفت دهید. سپس لپه پخته را به آن اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن، با نصف لیوان آب بپزید. وقتی آب گوشت کشیده شد وسط به را با یک قاشق از مواد لپه کنید.
 
دلمه ها را در یک ردیف کنار هم چیده و به ظرف آب اضافه می کنیم تا حدی که رویش را بگیرد، سپس روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت قرار می دهیم. سرکه و شکر را در آب مخلوط کرده، وقتی که دلمه ها کمی پخت روی دلمه ها ریخته و فرصت بدهید دلمه جوش بخورد و دلمه جا بیفتد.
 

دلمه به | طرز تهیه دلمه به
نکات تکمیلی در مورد دلمه به

دلمه به جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
دلمه به را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

دلمه به ، طرز تهیه دلمه به