یکشنبه, ۱۹ اسفند, ۱۴۰۳ / 9 March, 2025
مجله ویستا

رویال آیسینگ | طرز تهیه رویال آیسینگ


مواد لازم برای رویال آیسینگ

سفیده تخم مرغ 2عدد در حدود 60 گرم 
آبلیمو یک قاشق چایخوری یا 5 میلی لیتر
شکر قنادی یا شکری که آسیاب شده و از الک ریز گذرانده شده باشد. 500 گرم
گلیسیرین (گلیسیرین را می توان از داروخانه تهیه کرد) 5 گرم یا یک قاشق چایخوری


رویال آیسینگ | طرز تهیه رویال آیسینگ

طرز تهیه رویال آیسینگ


1. در یک ظرف کاملاً تمیز و خشک سفیده تخم مرغ و آبلیمو را می ریزیم و بهم می زنیم تا تمام آن تبدیل به کف های ریز شود.

2. شکر قنادی یا شکر آسیاب شده را کم کم به سفیده اضافه می کنیم. نباید مقدار زیادی از شکر را در مدت کمی به سفیده اضافه کرد و روش افزودن در چندین نوبت و با مقادیر کم است.

3. گلیسیرین را هم اضافه کرده انقدر بهم می زنیم که رویال آیسینگ بر سر همزن بصورت قله در بیاید. با این مواد رویال آیسینگ بسیار سفتی به دست می آید که حتی چرخش همزن برقی را در آن مشکل می کند. چنین قوامی برای در قیف ریختن آیسینگ لازم است. در صورتی که برای تزیین بیسکویت زنجبیلی رویال آیسینگ درست می شود باید مقدار شکر را کم کرد تا رویال رقیق تری به دست آید و یا به مقداری که از این دستور اضافه مانده است، سفیده تخم مرغ اضافه کرد و بهم زد. رویال آیسینگ را می توان در ظرف کاملاً سربسته به مدت سه روز نگهداری کرد.


رویال آیسینگ | طرز تهیه رویال آیسینگ

نکات تکمیلی در مورد رویال آیسینگ

رویال آیسینگ جزو دسر - کرم و موس میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
رویال آیسینگ را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

رویال آیسینگ ، طرز تهیه رویال آیسینگ