پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

حریره بلغور | طرز تهیه حریره بلغور


مواد لازم حریره بلغور



شیر کم چربی  1 پیمانه

بلغور آسیاب شده  ½ پیمانه

کشمش  ¼ پیمانه

نمک ¼ قاشق چای خوری

شکر قهوه ای  1 تا 2 قاشق غذاخوری

توت فرنگی تازه یا یخ زده برای سرو کردن  به میزان لازم


حریره بلغور | طرز تهیه حریره بلغور


طرز تهیه حریره بلغور



    داخل یک قابلمه با اندازه مناسب، شیر، بلغور، کشمش، نمک و 1 پیمانه آب بریزید و آن ها را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.

    سپس حرارت را کم کرده و مرتب آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه هم بزنید تا بلغورها کامل مخلوط شده و مایه یکدست و لعابدار گردد.

    مخلوط را در دو کاسه تقسیم کرده و شکر قهوه ای را روی آن ها بپاشید. حریره را به صورت گرم سرو کنید.

    اگر توت فرنگی یا هر نوع میوه دیگری داشتید در موقع سرو به آن اضافه کنید.( اگر از توت فرنگی یخ زده استفاده می کنید مدتی قبل آن را بیرون از فریزر قرار دهید تا یخ آن باز شود)


حریره بلغور | طرز تهیه حریره بلغور

نکات تکمیلی در مورد حریره بلغور

حریره بلغور جزو غذاهای رژیمی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
حریره بلغور را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

حریره بلغور ، طرز تهیه حریره بلغور


همچنین مشاهده کنید