جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
طرز تهیه آش ماش و شلغم
مواد لازم :
ماش 1 لیوان
هویج 2 عدد خرد شده
گردن گوسفند 200 گرم
شلغم 2 عدد خرد شده
اسفناج و گشنیز 300 گرم
پیاز 3 عدد خرد شده
سیر 2 حبه خردشده
آویشن خشک مقداری
زعفران دم کرده مقداری
طرز تهیه :
ابتدا گوشت گوسفند را با پیاز و نمک و زردچوبه بپزید و بعد ریش کنید . ماش را از قبل خیس کنید و بپزید . سپس با کمی هویج و گوشت گردن گوسفند ریش ریش شده همراه با تکه های شلغم خرد شده و اسفناج و گشنیز اضافه کنید و البته با پیاز فراوان و کمی سیر و آویشن فراوان و زعفران مخلوط کنید و بپزید . بگذارید تا کاملا بپزد و سپس با لیموترش تازه سرو کنید .
نکات تکمیلی در مورد آش ماش و شلغمآش ماش و شلغم جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش ماش و شلغم را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست