جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه آش ماش و شلغم


مواد لازم :

ماش                     1 لیوان
هویج                     2 عدد خرد شده
گردن گوسفند         200 گرم
شلغم                   2 عدد خرد شده
اسفناج و گشنیز      300 گرم
پیاز                       3 عدد خرد شده
سیر                      2 حبه خردشده
آویشن خشک         مقداری
زعفران دم کرده       مقداری

طرز تهیه :

ابتدا گوشت گوسفند را با پیاز و نمک و زردچوبه بپزید و بعد ریش کنید . ماش را از قبل خیس کنید و بپزید . سپس با کمی هویج و گوشت گردن گوسفند ریش ریش شده همراه با تکه های شلغم خرد شده و اسفناج و گشنیز اضافه کنید و البته با پیاز فراوان و کمی سیر و آویشن فراوان و زعفران مخلوط کنید و بپزید . بگذارید تا کاملا بپزد و سپس با لیموترش تازه سرو کنید .

نکات تکمیلی در مورد آش ماش و شلغم

آش ماش و شلغم جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش ماش و شلغم را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه آش ماش و شلغم