یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا

تیمپانو ایتالیایی | طرز تهیه تیمپانو ایتالیایی


طرز تهیه تیمپانو ایتالیایی
 
سس گوجه رو درست می کنیم. می تونیم از سس گوجه مارینارا استفاده کنیم.
 
گوشت قلقلی و سوسیس هارو جدا سرخ می کنیم یا در فر می پزیم
 
 سس بشامل یا خامه رو با پنیر پیتزا مخلوط می کنیم و روی حرارت گرم میکنیم و پاستای پخته شده رو اضافه و مخلوط می کنیم.
 
چندتا  ناگت مرغ سرخ می کنیم
 
خمیر پیتزا یا پیراشکی آماده رو پهن می کنیم
 
ظرف گود مناسب فر رو چرب می کنیم و خمیر رو کفش میندازیم طوری که لبه هاش آویزون بمونه
 
مواد رو لایه لایه داخل خمیر می چینیم . توی این دستور هم از پاستای لوله ای با سس خامه استفاده شده و یک لایه هم ماکارونی رشته ای با سس قرمز
 
پاستا با سس سفیدو سسیس تند
 

تیمپانو ایتالیایی | طرز تهیه تیمپانو ایتالیایی
 
پاستای قرمز و پنیر با روکش سوخاری سرخ شده
 
پنیر ورقه ای
 
شنیسل یا ناگت مرغ سرخ شده
 
 و روی آخرین لایه رو دوباره با خمیر می پوشونیم و لبه هاشو می بندیم و چندتا برش روی خمیر برای خروج بخار ایجاد می کنیم
 
حدود 70 دقیقه در فر با حرارت 180 سانتیگراد می پزیم.
 
یک سینی روی خوراک پخته شده میگذاریم و ظرف رو بر می گردونیم) مثل برگردوندن پلوپز.
 

تیمپانو ایتالیایی | طرز تهیه تیمپانو ایتالیایی
 

 

نکات تکمیلی در مورد تیمپانو ایتالیایی

تیمپانو ایتالیایی جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10 دقیقه میباشد .
تیمپانو ایتالیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تیمپانو ایتالیایی ، طرز تهیه تیمپانو ایتالیایی