یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

ساندویچ گوشت | طرز تهیه ساندویچ گوشت گردن تند


مواد لازم برای ساندویچ گوشت گردن تند
 
گوشت گردن گاو  :1500 گرم
کنسرو گوجه خرد شده :400 گرم
سس چیپوتل :150 گرم
فلفل جلاپینو تند :75گرمی
پیاز :یک عدد
سیر :3 حبه
فلفل نیومکزیکو :2 قاشق سوپخوری
عسل :یک قاشق سوپخوری
نمک :2 قاشق چایخوری
زیره سبز :یک قاشق چایخوری
عصاره گوشت گاو :2 پیمانه
نان باگت یا نان همبرگر سبوس دار :6 عدد  
 
 
 

ساندویچ گوشت | طرز تهیه ساندویچ گوشت گردن تند
 
طرز تهیه ساندویچ گوشت گردن تند
 
گردن گاو را شسته و در آرام پز قرار دهید.
گوجه ها (با آب)، سس چیپوتل، فلفل جلاپینو آب‎کش شده و خرد شده، پیاز خرد شده، سیر خرد شده، فلفل نیومکزیکو خشک و آسیاب شده، عسل، نمک و زیره سبز آسیاب شده را اضافه کنید و عصاره را روی آن بریزید.
با حرارت کم بپزید تا گوشت نرم شود. به آن چنگال بزنید، تا از نرم بودنش مطمئن شوید، در این صورت؛ حدود 8 تا 10 دقیقه زمان لازم است. اگر می خواهید می توانید در آرام‎پز را 30 دقیقه آخر بردارید تا سس کم و غلیظ شود.
با یک چنگال، گوشت را به صفحه ای لبه دار یا بشقاب منتقل کنید. با دو چنگال گوشت را رشته رشته کنید. نصف سس را با ملاقه بردارید و در ظرف دیگری بریزید. گوشت رشته رشته را به باقی سس داخل آرام پز برگردانید و بپوشانید و بگذارید گرم بماند.
حال با پیاز، جعفری، پنیر یا هر نوع افزودنی دیگر که مایل هستید آن را به صورت ساندویچ با نان دلخواه خودتان سرو کنید.
این غذا را می ‎توانید با برنج، لوبیا یا به صورت ساندویچی سرو کنید. اگر می ‎خواهید با برنج یا لوبیا سرو شود؛ می ‎توانید سس بیشتری از دستور پخت را نگه دارید تا روی برنج مکزیکی یا لوبیاهای پخته شده بریزید.
 
 

ساندویچ گوشت | طرز تهیه ساندویچ گوشت گردن تند
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ گوشت

ساندویچ گوشت جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ساندویچ گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

ساندویچ گوشت ، طرز تهیه ساندویچ گوشت گردن تند