شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

آموزش تصویری طرز تهیه فریتاتا


 طرز تهیه فریتاتای سبزیجات

آشپزخانه نمناک

طرز تهیه غذای خارجی

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 18 دقیقه

مناسب برای 6 نفر

مواد لازم:

روغن زیتون  2قاشق غذاخوری

برنج پخته  ( در صورت تمایل می توانید از برنج قهوه ای استفاده کنید )  1 فنجان

تخم مرغ 4 عدد

سفیده تخم مرغ  6 عدد

شیر 1/4 فنجان

سویا سس  2 قاشق غذا خوری

فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

قارچ  150 گرم

هویج خرد شده  70 گرم

پیازچه خرد شده  5 ساقه کامل

سس تند  به مقدار لازم


آموزش تصویری طرز تهیه فریتاتا

طرز تهیه:

فر را روشن کرده و با درجه حرارات 325 درجه فارنهاید آن را گرم کنید.

داخل ماهی تابه روغن زیتون را حرارت دهید تا خوب داغ شود و سپس قارچ - هویج و پیازچه ی خرد شده را داخل ان تفت دهید تا کمی سبک شوند.


آموزش تصویری طرز تهیه فریتاتا

در یک کاسه تخم مرغ های کامل را با سفیده های خوب مخلوط کنید و سپس شیر - فلفل - سس سویا و سس فلفل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

برنج را به محتویات ماهی تابه  اضافه کرده و مواد را مخلوط کرده و یکدست کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه فریتاتا

فریتاتا را داخل ظرف مناسب ریخته و داخل فر قرار دهید .


آموزش تصویری طرز تهیه فریتاتا

مدت زمان مناسب پخت این غذا 15 الی 18 دقیقه است. فریتاتا یک غذای خوشمزه و کم کالری است و تقریبا با هر ذائقه ای می توانید ان را تهیه و میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد فریتاتا

فریتاتا جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 18 دقیقه میباشد .
فریتاتا را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

آموزش تصویری طرز تهیه فریتاتا


همچنین مشاهده کنید