شنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 25 May, 2024
مجله ویستا
نمک در آشپزی
نمک یک نگاهدارنده طبیعی است که مانع رشد قارچ و باکتری می شود. این ماده باعث روشن شدن رنگ غذاها شده، ترشی اسید و شیرینی مواد قندی را افزایش می دهد. از این رو بهتر است مطابق دستور غذایی از آن استفاده شود.
شاید جالب به نظر برسد که نمک می تواند به عنوان شیوه ای از آشپزی بدون چربی به کار گرفته شود.
پوشاندن گوشت با نمک، باعث می شود چربی موجود در گوشت توسط نمک جذب شده و زمان طبخ آن به نصف تا یک سوم کاهش یابد.
مقدار نمک مورد نیاز
یک قاشق چایخوری نمک به ازای هر لیتر سوپ یا سس
دو قاشق چایخوری نمک به ازای هر ۴۵۵ گرم گوشت خام بدون استخوان
یک قاشق چایخوری نمک به ازای هر چهار فنجان آرد برای تهیه خمیر
یک قاشق چایخوری نمک به ازای هر سه فنجان آب برای پخت سبزیجات
یک قاشق غذاخوری نمک به ازای هر دو لیتر آب برای پخت ماکارونی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی انتخابات ریاست جمهوری شهدای خدمت ایران سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی رئیسی رهبر انقلاب حسین امیرعبداللهیان ابراهیم رئیسی شهادت
تهران هواشناسی وزارت بهداشت مشهد فضای مجازی سازمان هواشناسی بارش باران زمین پلیس آتش سوزی سیل شهرداری تهران
دولت سیزدهم قیمت طلا خودرو قیمت دلار قیمت خودرو بورس حقوق بازنشستگان یارانه بازار خودرو تورم سهام عدالت مسکن
سینما تلویزیون همایون شجریان جشنواره کن دفاع مقدس سالار عقیلی سینمای ایران اصغر فرهادی سریال پایتخت سینمای جهان موسیقی کتاب
وزارت علوم
رژیم صهیونیستی روسیه غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه اوکراین حماس چین اتحادیه اروپا ترکیه لبنان
پرسپولیس استقلال فوتبال استقلال خوزستان لیگ برتر جواد نکونام نساجی باشگاه پرسپولیس بارسلونا والیبال تیم ملی والیبال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی موبایل سامسونگ اپل گوگل مایکروسافت اینترنت ناسا بریتانیا کهکشان فضا
استرس زوال عقل قلب ویتامین دیابت افسردگی پیری نوزاد