چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

لازانیا | طرز تهیه لازانیا رولی


مواد لازم برای لازانیا رولی
 
1 بسته لازانیا
1 عددپیاز
180 گرم گوشت چرخ شده
6 عددقارچ
1 عددفلفل دلمه
به میزان لازم پنیر پیتزا
2 عددگوجه فرنگی
5 قاشق غذاخوری رب گوجه
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل
به میزان لازم زردچوبه
 
 

لازانیا | طرز تهیه لازانیا رولی
 
طرز تهیه لازانیا رولی
پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه گوشت سرخ کنید و یک قاشق رب به آن زده و خوب هم بزنید. قارچ و فلفل دلمه ای نگینی شده ، نمک و فلفل و زردچوبه را به مخلوط گوشت اضافه کنید.در تا به ای گوجه های حلقه شده را خوب سرخ کنید و 4 قاشق رب را نیز به آن اضافه کرده و با آویشن طعم دارش کنید و کنار بگذارید.مقداری آب در قابلمه ای که به اندازه طول ورقه های لازانیا باشد به جوش بیاورید و مقداری نمک و روغن به آب اضافه کنید. ورقه ها را در آب به مدت 12 دقیقه بجوشانید و بعد آبکشی و با آب سرد بشویید. ورقه ها را در روی میز کار پهن کنید مواد گوشتی و پنیر پیتزا را در طول ورقه پخش کنید و آن را رول کنید و با کمک خلال دندان خوب نگهش دارید.در تابه مقداری روغن بریزید وقتی داغ شد رول ها را در آن گذاشته و چهار طرف آن را کمی تفت دهید تا خشک بشود.سس آماده شده را روی رولها بریزید و درتابه را بگذارید. شعله را ملایم کنید تا خوب پخته و نرم شوند. ده دقیقه بعد غذا آماده است.
 
 

لازانیا | طرز تهیه لازانیا رولی
 
نکات تکمیلی در مورد لازانیا

لازانیا جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
لازانیا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

لازانیا ، طرز تهیه لازانیا رولی


همچنین مشاهده کنید