شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه ساشیمی تن با برنج


مواد لازم ساشیمی تن با برنج


برنج سوشی پخته 1پیمانه
فیله ماهی تن خام 300 گرم
ساقه مارچوبه 4 عدد
قارچ کوچک 6 عدد
مایونز ¼پیمانه
تخم گشنیز خرد شده 1 قاشق غذا خوری
پیازچه خرد شده 1 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون به میزان لازم
پودر وَسَبی 1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه ساشیمی تن با برنج

طرز تهیه ساشیمی تن با برنج


    برنج پخته را در کاسۀ نسبتاً بزرگی بریزید.
    روغن را در یک ماهیتابه بر روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس ماهی تن را برای 30 ثانیه (در صورت تمایل می توانید بیشتر طبخ نمایید) در ماهیتابه بپزید و آن را در این زمان مرتب بچرخانید تا تمامی اطرافش حرارت ببیند.
    تن را از ماهیتابه در آورده و با یک چاقوی بسیار تیز به برش ها کم قطر تکه کنید. سپس تن را به برنج پخته اضافه کنید.
    اکنون مارچوبه را در همان ماهیتابه بریزید و برای یک دقیقه بر روی حرارت متوسط پخته و هم بزنید. حال قارچ ها را در کاسۀ برنج ریخته و مارچوبه ها را نیز اضافه نمایید.
    تخم گشنیز، پیازچه، آب لیمو ترش، روغن کنجد، سس سویا و کمی روغن زیتون را روی مخلوط برنج ریخته هم بزنید. می توانید در صورت تمایل کمی نمک و فلفل نیز به آن اضافه نمایید.
    مایونز و پودر وَسَبی و یک قاشق غذاخوری آب را در یک کاسه کوچک بهم زده و برای طعم بیشتر در صورت تمایل کمی نمک و فلفل هم به آن بزنید.
    حال ساشیمی را در یک کاسه ریخته و با کمی از مخلوط مایونز و وسبی بر روی آن سرو نمایید.
 


طرز تهیه ساشیمی تن با برنج

نکات تکمیلی در مورد ساشیمی تن با برنج

ساشیمی تن با برنج جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
ساشیمی تن با برنج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ساشیمی تن با برنج