شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مافین شکلاتی
مواد لازم برای ۱۲ عدد :
کره ی گیاهی پاستوریزه ۱۰۰ گرم
شکر قهوه ای یا سفید دو سوم پیمانه سرخالی (۱۰۰ گرم)
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید گندم ۲ پیمانه سر پر (۲۱۵ گرم)
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شیر پاستوریزه نصف پیمانه (۱۲۵ میلی لیتر)
وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
چیپس شکلات ۱۷۰ گرم
روش تهیه :
ـ کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.
ـ سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کنید و به زدن ادامه دهید (تخم مرغ اول را خوب بزنید و بعد تخم مرغ دوم را اضافه کنید).
ـ شیر را به مایه اضافه کنید و هم بزنید.
ـ آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مایه بیفزایید و کاملاً مخلوط کنید.
ـ سپس مایه را در ظرف مخصوص که از قبل چرب شده و آرد پاشیده اید بریزید و روی آن را با چیپس شکلات (شکلات های ریز) بپوشانید.
ـ ظرف را به مدت ۳۰- ۲۵ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۹۰ درجه ی سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا زمانی که روی مافین طلایی رنگ شود.
ـ ۵ دقیقه صبر کنید تا مافین ها خنک شوند. سپس از درون قالب خارج کنید.
نکته :
به جای قالب مخصوص مافین می توانید از قالب کیک های کوچک (قالب کیک یزدی) همراه با کاغذ مخصوص (کپسول) که داخل آن را چرب کرده اید، استفاده کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست