شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
میگو | طرز تهیه میگو اسکمپی
مواد لازم برای میگو اسکمپی
طرز تهیه میگو اسکمپی
میگو شش عدد
برگ اسفناج 20 عدد
برنج یک پرس 100 گرمی
فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک عدد
پیاز یک عدد
کدو یک عدپ
کره اب شده ده گرم
نمک فلفل زردچوبه دارچین و پودر سیر به مقدار لازم
سس گلوریا دو قاشق غذا خوری
سس گرین ده گرم
سس اویستر صدف ده گرم
کرم خاویار ده گرم
ادویه اسموک ده گرم
سس خردل بیست گرم
روغن زیتون بیست گرم
رزماری ده گرم
فلفل سیاه ده گرم
میگو هارو از کمر با پوست با چاقوی اره ای برش داده.
رگ میگو را خارج کرده و شسته و بگذارید اب میگو خشک شود.
حالا در ظرفی که استیل میباشد میگو ها رو با پوست ریخته با روغن زیتون و خردل و فلفل سیاه و رزماری مرینیت کنید و در یخچال بگذارید یک ساعت بماند.
برنج دم کشیده را (سرگل برنج) را گرم کنید.
در مایتابه ای لیگر سبزیجات ذکر شده را با روغن زیتون تفت دهید به صورت نگینی خرد شوند.
حال در فر یا گریل میگو های خود را پخته، با رینگ استیل برنج را اسکوپ کرده و میگو هارو دور تادور بچینید.
اسفناج بخار پز تفت داده شده با روغن زیتون هم تاج اسکوپ برنج بکنید و با سس گرین و سس های دیگر که ذکر شد تزیین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست