پنجشنبه, ۱۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 6 June, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه پاستا فتو چینی آلفردو | غذای ایتالیایی | ایران کوک
مواد لازم
- پاستا فتوچینی 1 بسته کامل
- کره 1 فنجان
- خامه پرچرب 3/4 فنجان
- پودر سیر 1/3 قاشق چایخوری
- پنیر رومانو یا گودا رنده شده 3/4 فنجان
- پنیر پارمزان رنده شده 1/2 فنجان
- نمک 1/3 قاشق چایخوری
- فلفل به مقدار دلخواه
پاستا فتوچینی آلفردو
طرز تهیه: پاستا را طبق دستور روی پاکت در آب جوش بجوشانید. معمولا 8 یا 10 دقیقه بیشتر در آبجوش نباید بمانند. پاستا را آبکشی کنید.
در یک تابه کره را مخلوط با خامه روی حرارت ملایم ذوب کنید. نمک، فلفل و پودر سیر را اضافه کنید. وقتی سس کمی جوشید پنیر ها را اضافه کنید تا سس غلظت مناسبی پیدا کند. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
پاستا فتوچینی را در تابه پر از سس بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس آن را در ظرف سرو پاستا بریزید. می توانید برای تزئین آن از آویشن و جعفری خرد شده استفاده کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 15 دقیقه
- وعده: شام, عصرانه, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : ماکارونی | پاستا | لازانیا
- مواد لازم : پاستا, پنیر پارمزان, پنیر گودا, پودر سیر, خامه, کره
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
ایران انتخابات ریاست جمهوری شورای حکام انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 شورای نگهبان دولت ریاست جمهوری دولت سیزدهم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم وزارت کشور رهبر انقلاب
ترکیه تهران بیمارستان محیط زیست قتل پلیس راهور سیاست ترافیک شهرداری تهران سازمان هواشناسی خانواده بارش باران
بانک مرکزی ارز دیجیتال خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو سهام عدالت حقوق بازنشستگان بازار خودرو دلار مالیات برق
فضای مجازی موزه مجید قناد عمو قناد سینما تلویزیون امام خمینی (ره) بازیگر سینمای ایران سریال موسیقی
دانشگاه آزاد اسلامی فضا
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا روسیه جنگ غزه لبنان حماس حزب الله لبنان جو بایدن چین
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال رضا درویش باشگاه پرسپولیس والیبال جواد نکونام لیگ برتر ایران کیلیان امباپه
ناسا همستر کامبت اینترنت سامسونگ اینستاگرام گوگل اپل
آلزایمر کاهش وزن خواب قهوه صبحانه ویتامین D کبد چرب