جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
طرز تهیه پای آلبالو بدون خمیر | ایران کوک
- آرد 1 فنجان
- شکر 1 فنجان
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- آلبالو بدون هسته 2 فنجان
- گردو خرد شده 1/2 فنجان
- کره آب شده 1/2 فنجان
- تخم مرغ 2 عدد
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- بستنی به دلخواه جهت سرو
-
335 کالری
-
17.7 گرم چربی
-
41.4 گرم کربوهیدرات
-
4.5 گرم پروتئین
پای آلبالو بدون خمیر
طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب پای را برادرید و با کمی کره آن را چرب کنید.
آرد، شکر و نمک را باهم مخلوط کنید. آلبالوها و گردو را نیز داخل مخلوط بریزید و خوب مخلوط کنید تا آرد کاملا اطاف آنها را بپوشاند. حال کره را اضافه کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه خوب بزنید و سپس به مایه اضافه کنید. وانیل را نیز در مرحله آخر در مایه بریزید. مایه این پای باید کمی غلیظ باشد. مایه را داخل قالب پای سرازیر کنید.
پای را در فر 175 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید. سپس پخته شدن آن را با خلال دندان یا چنگال تست کنید. پای را برش زده و با بستنی دلخواهتان سرو کنید.
- برای: 8 نفر
- حاضر است در : 55 دقیقه
- وعده: دسر, عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : پای و تارت
- مواد لازم : آرد, آلبالو, بستنی, تخم مرغ, شکر, کره, گردو, وانیل
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست