یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

کاربردهای فناوری نانو در صنعت مواد غذایی


کاربردهای فناوری نانو در صنعت مواد غذایی

پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی, هدف بسیاری از شرکت هاست این سیستم های بسته بندی قارد خواهند بود پارگی ها و سوراخ های کوچک را با توجه به شرایط محیطی مانند تغییرات دما و رطوبت ترمیم و مصرف کننده را از فساد ماده غذایی آگاه سازند

پیشرفت در بسته‌بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی، هدف بسیاری از شرکت‌هاست. این سیستم‌های بسته‌بندی قارد خواهند بود پارگی‌ها و سوراخ‌های کوچک را با توجه به شرایط محیطی (مانند تغییرات دما و رطوبت) ترمیم و مصرف‌کننده را از فساد ماده غذایی آگاه سازند. فناوری نانو می‌تواند در مواردی مانند افزایش مقاومت به نفوذ در پوشش‌ها، افزایش ویژگی‌های دیواره (مکانیکی، حرارتی، شیمیایی و میکروبی)، افزایش مقاومت در برابر گرما، گسترش ضد میکروب‌های فعال و سطوح ضد قارچ کار ساز باشد.

عنوان فایل
کاربردهای فناوری نانو در صنعت مواد غذایی application/pdf
كاربردهاي فناوري نانو در صنعت مواد غذايي.pdf
235 KB
دانلود