سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه محلبی زعفرانی؛ دسر ترکیهای
اگر شما از آن دوستداران حرفهای طعم شیرین هستید محال است که وعده غذایی خود را با خوردن یک دسر شیرین به پایان نرسانید. دسرها فرصتی ویژه برای شما هستند تا قدرت آشپزی خود را در کوتاهترین زمان به رخ مهمانان و دوستان خود بکشید. ترکهای ترکیه با اعمال تغییرات با سبک ویژه و خاص بر روی مواد غذایی، دسر ها و غذاهای بی نظیری تهیه میکنند که شما نیز میتوانید آن را پیشه کنید و دسرهای بسیار خوشمزه تهیه نمایید. یکی از دسر های خوشمزه و بی نظیر ترکیهای، محلبی است که ترکیبی مانند فرنی داد که با روش های مختلف میتوان طعم های متفاوت ایجاد کرد و از خوردن آن لذت برد. اگر شما دوستان طعم فرنی یا دسرهای ترکیه ای را دوست دارید، با ما همراه باشید تا طرز تهیه محلبی زعفرانی این دسر خوشمزه را خدمتتان ارائه گردد.
مواد لازم جهت تهیه دسر محلبی زعفرانی
شیر | 1 لیوان |
نشاسته ذرت | نصف قاشق غذاخوری |
آرد برنج | نصف قاشق غذاخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
زعفران دم شده غلیظ | به میزان لازم |
گلاب | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دسر محلبی زعفرانی
- آرد و نشاسته را داخل شیر سرد ریخته و به خوبی بهم بزنید تا یکدست شود.
- مخلوط بدست آمده را روی شعله قرار دهید و شکر را به آرامی به آن اضافه کنید و مرتب بهم بزنید.
- این حرارت و هم زدن را تا زمانی ادامه خواهیم داد که حباب بزند و به غلظت فرنی (غلیظ شود) درآید.
- در پایان وانیل، زعفران و گلاب را به ماده غلیظ خود اضافه نمایید و قابلمه رو از روی شعله بردارید.
- در قالبهای مورد نظر خود بریزید و با موادی مثل پودر پسته و غنچه گل رز آنها را تزیین کنید.
ترکیب دسر محلبی زعفرانی و ساده
نکات
- باید زیر شعله کم باشد تا مواد شما ته نگیرد.
- باید مرتب مواد را بهم بزنید تا غلیظ شود.
- اگر تمایل دارید دسر شما به اشکال مختلف سرو گردد باید مواد را غلیظتر از روی حرارت بردارید و داخل قالبهای سیلیکونی که از قبل چرب شده است، بریزید و در یخچال بگذارید تا به خوبی سفت شود. در این حالت میتوانید دسر را در ظرف مخصوص برگردانید و تزیین کنید.
- میتوانید دسر محلبی زعفرانی را با ژله ترکیب نمایید و به صورت دو رنگ آن را سرو نمایید به این صورن که ژله به همراه میوه را درست نمایید و در یخجال بگذارید تا سفت شود سپس مواد را پس از برداشتن از روی شعله بر روی ژله سفت شده بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود.
- برای تزیین محلبی زعفرانی، علاوه بر ژله میتوانید از پاستیل نیز استفاده نمایید.
- میتوانید دسر را بدون حضور زعفران، نیز تهیه فرمایید.
- از مارگارین نیز میتوان استفاده کنید.
نکته
شما میتونید پس از اضافه نمودن تمام مواد و هم زدن، پس از برداشتن ظرف از روی شعله، آن را به مدت 3 تا 5 دقیقه، با همزن هم بزنید و سپس در قالب بریزید برای روی دسر، ژله توت فرنگی را که از قبل تهیه کردهاید به آن اضافه کنید و با توت فرنگی تزیین نمایید.
ترکیب دسر محلبی و ژله میوهای
دسر محلبی زعفرانی آماده سرو است امیدواریم لذتی بینهایت از طعم آن ببرید. نوش جان... .
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست