جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه تارت میوه و ژله
تنها تفاوت خمیر تارت و پای در استفاده
از زرده تخممرغ میباشد. در ساختار اولیه خمیر تارت که ریشهای فرانسوی دارد از
زرده تخم مرغ بهره خواهیم برد در صورتی که در خمیر پای که یک خمیر انگلیسی است نیازی
به استفاده از تخممرغ نمیباشد. هر چند استفاده یا عدم استفاده از تخم مرغ تفاوت
چندانی در طعم آن نخواهد داشت.
نکاتی که در هنگام تهیه تارت میوه بهتر است بدانید:
- برای تهیه تارت میوه و ژله میتوانید به جای روغن از کره استفاده نمایید. برای این منظور میبایست حدود 20 تا 25 گرم از میزان روغنی که در دستور ذکر میشود، کره بیشتری استفاده نمایید.
- نکته قابل توجه در تهیه تارت این است که تمامی مواد باید کاملا سرد باشند.
- قالب تارت نیازی به چرب کردن ندارد.
- میزان استفاده از آب بسته به جذب آردهای مختلف متفاوت است. لذا، در اضافه کردن آب به خمیر احتیاط کنید.
- اگر خمیر شل بود، روی سطح کار نشاسته ذرت الک و خمیر را روی آن باز کنید.
- اگر خمیر سفت بود، کمی آب به آن اضافه کنید.
- توجه داشته باشید که خمیر تارت بسیار حساس بوده، برای اطمینان خاطر، قالب را درون سینی رولت بگذارید و درون فر قرار دهید.
مواد لازم جهت تهیه تارت میوه و ژله
زرده تخم مرغ |
1 عدد |
پودر قند |
1 قاشق سوپخوری |
آب سرد یا شیر |
4 قاشق سوپخوری |
وانیل |
1/8 قاشق چایخوری |
آرد |
210 گرم |
نمک |
1 پنس |
روغن |
60 گرم |
طرز تهیه تارت میوه و ژله
- فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- آرد و نمک را با هم الک کنید.
- کره خرد شده یا روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.)
- پودر شکر، زرده تخممرغ را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
- آب یا شیرسرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
- خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت 15 دقیقه تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
- میزان مناسبی از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید.
- خمیر را به قالبهای تارت متوسط و یا قالبهای کیک یزدی منتقل نمایید و فرم قالب را به خمیر بدهید.
- قالبها را درون یک سینی بچینید و به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه در فر که از قبل روی حرارت 180 تنظیم شده است قرار دهید تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند.
- تارتهای آماده شده را پس از سرد شدن با کرم پاتیسیر پر کنید.
- جهت آشنایی با طرز تهیه کرم پاتیسیر به بخش شیرینیها در آشپزی وب مراجعه فرمایید.
- سپس با میوههای مختلف بسته به سلیقه خود تزیین نمایید.
- در نهایت از بریلو و یا ژله نیمبند شده برای حذف طراوت میوهها و همچنین زیبایی و جلای بیشتر تارتها را تزیین نمایید.
نمونههایی از تزیین تارت میوه
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست