دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

صرع در حاملگی، تاثیرات منفی


خانم های بارداری که مبتلا به اختلال صرع هستند با چه عوارضی در جنین روبه رو خواهند شد؟ برای پیشگیری از تاثیرات مخرب بیماری صرع بر مبتلایان از چه روش هایی می توانیم کمک بگیریم آسیب ناشی از بیماری صرع بر جنین به چه صورت خواهد بود
اکثرخانمهای مبتلا به صرع میتوانند دوران بارداری بدون حادثه ای داشته باشندونوزادی کاملا سالم به دنیا بیاورند. با این حال، برای بیماری صرع لازم است متخصص زنان و زایمان ومتخصص مغز و اعصاب خانم بایکدیگر همکاری کرده تا راهکاری صحیح برای کنترل تشنجات ارائه کنند.درصورتی که مبتلا به صرع هستید، سعی کنید قبل از بارداری تشنجات خود را با پایین ترین مقدار ممکن ازداروکنترل کنید.
مطالعات نشان میدهد زنانی که تشنجاتشان با حداقل مقدار از یک دارو ،قبل از بارداری به خوبی کنترل میشود،بهترین نتایج دوران بارداری را دارند.بنابراین حتما،قبل از بارداری با متخصص اعصاب خود مشورت کرده،وتازمانی که دکترتوصیه نکرده است،مصرف داروهای خود را قطع نکنید.
تمام داروهای مورداستفاده برای درمان تشنجات موجب خطربروز برخی نقایص مادرزادی میشود.مشکلاتی که میتواند بروزکند، برحسب داروی خاص متفاوت است،ولی شامل بروزناهنجاری هایی درصورت شکاف درلب (لب شکری),شکاف در سقف دهان ,نقایص قلبی مادرزادی, نقایص لوله عصبی میشود.
 
خانم های مبتلا به اختلالات تشنجی بایدحدودا سه ماه از اقدام به بارداری مصرف فولیک اسیداضافی راشروع کنند،زیرا برخی ازداروهای تشنج میتواند برمیزان فولیک اسید تاثیر بگذارد.
داروهای خود را سرخود تنظیم نکنید،مخصوصا بعد از انکه باردار شدید. حملات تشنجی شما میتواند افزایش یابد ،که احتمالا برای بچه ی درحال رشد ،بدتر از خود داروهاست.