شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه شیرینی پادرازی مخصوص نوروز
یکی از لذتبخشترین مقدمات نوروز در کشورمان، تهیه انواع تنقلات و شیرینیهای نوروزی است. گرچه انواع شیرینیها با تنوع و کیفیت بالا در قنادیهای مختلف وجود دارند اما پخت یک شیرینی خانگی لذیذ و پذیرایی از مهمانان با دست پخت خودتان لذتی وصف نشدنی دارد.
از جمله انواع شیرینیهای نوروزی که نسبت به بقیه محبوبتر و پرطرفدارتر میباشند میتوان به شیرینی نخودچی، شیرینی مربایی، شیرینی نارگیلی پفکی، قطاب یزدی و ... اشاره کرد که طرز تهیه هر یک به طور کامل در سایت وب آموزش داده شده است. این بار اما نوبت شیرینی پادرازی خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی تهیه میشود و خیلی زود ظرف آن خالی خواهد شد.
"شیرینی پادرازی" یکی از انواع شیرینیهای سنتی ایرانی است که به طور سنتی با استفاده از سه نوع آرد؛ آرد نخودچی، آرد گندم و آرد برنج تهیه میشود. این شیرینی سنتی از گذشته برای عید نوروز در گیلان تهیه میشد و به نوعی یکی از شیرینیهای مخصوص عید نوروز بوده و هست.
در ادامه با طرز تهیه شیرینی پادرزای آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی پادرازی:
آرد گندم | 70 گرم |
آرد برنج | 65 گرم |
آرد نخودچی | 70 گرم |
روغن جامد | 125 گرم |
پودر قند | 80 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
شربت یا عسل | 1 ق چایخوری |
پودر هل | نصف ق چایخ |
مواد لازم برای رومال شیرینی پادرازی:
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
زعفران دمکرده | نصف ق چایخوری |
پودر قند | 1 ق چایخوری |
کنجد | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه شیرینی پادرازی مخصوص نوروز:
- برای تهیه این شیرینی ابتدا باید تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا از لختگی دربیاید.
- پودر قند و عسل را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت حاصل شود.
- روغن جامد را کمی با همزن دستی بزنید تا باز شود و بعد آردها را یکی یکی اضافه کنید و حدود ده دقیقه به همزدن ادامه دهید تا مایه کرم رنگ و چسبندهای حاصل شود.
- حالا مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید و درحد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
- در این مرحله، مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت پودر هل اضافه کرده و دیگری را ساده یا با پودر زنجبیل مخلوط کنید.
- خمیر در این مرحله چسبناک است اما نگران نباشید.
- هرکدام را جداگانه داخل کیسه فریزری قرار داده و کمی صاف کنید و برای چندساعت یا ترجیحا به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- بعد از استراحت، فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و خمیر را روی سطح آردپاشیشده کمی ورز دهید.
- خمیر را به ضخامت چهار الی پنج میلی متر باز کنید و با قالب شیرینی زبان، قالب بزنید و به سینی فر منتقل کنید.
- مواد رومال را مخلوط کرده و با برس روی شیرینیها بمالید.
- روی شیرینیها را با پشت چنگال خط بیندازید و کمی کنجد بپاشید و سینی را داخل فر گرم شده قرار دهید.
- حدود ده تا پانزده دقیقه برای پخت این شیرینی کافی است.
شیرینی پادرازی خوشمزه و خوش عطر شما حاضر است. شما میتوانید با کاهش دمای فر تا 165 درجه سانتیگراد، مدت زمان پخت را تا 20 دقیقه نیز افزایش دهید.
امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را برده و بتوانید این شیرینی خوشمزه را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.
گردآوری: مجله اینترنتی وب
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت سیستان و بلوچستان حسین امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان افغانستان انتخابات حسن روحانی حجاب دولت سیزدهم امیرعبداللهیان مجلس
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران سازمان هواشناسی باران آتش سوزی یسنا فضای مجازی هلال احمر قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار مسکن بانک مرکزی قیمت طلا تورم دلار ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی سوئد مهران غفوریان بی بی سی موسیقی تلویزیون ساواک صداوسیما سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس روسیه آمریکا ترکیه اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی خطیر بازی جواد نکونام تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اینستاگرام آیفون اپل ناسا صاعقه موبایل گوگل تلفن همراه
استرس کبد چرب فشار خون گرما