سه شنبه, ۱۸ دی, ۱۴۰۳ / 7 January, 2025
مجله ویستا

طرز پخت سوپ نودل چینی


نمک ژاپنی خودش شور نیست ولی باعث می شود مزه تمام مواد داخل غذا به خوبی مشخص باشد و غذا خوشمزه تر شود ...

 

مواد لازم :
نودل ( پاستا ) 100 گرم
فلفل دلمه ای رنگی ۲۵ گرم
جوانه ماش ۲۵ گرم
قارچ ۲۵ گرم
هویج ۲۵ گرم
کرفس ۲۵ گرم
آب 5 لیوان
سویا سس ۴ قاشق غذاخوری
نمک ژاپنی ۵ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه :


کرفسها را خلال می کنیم قارچ را هم ورقه می کنیم .مخلوط می کنیم . هویج را هم خلال می کنیم . سعی می کنیم همه سبزیجات را به یک اندازه خلال کنیم . جوانه ی ماش فلفل دلمه ای را هم به همان شکل خرد کرده و تمام سبزیجات را داخل ظرف ریخته روی حرارت می گذاریم با روغن تفت می دهیم . (می توان از روغن کانولا استفاده کرد ) . بعد سویا سس را اضافه می کنیم و نمک ژاپنی هم به مواد اضافه می کنیم (نمک ژاپنی خودش شور نیست ولی باعث می شود مزه تمام مواد داخل غذا به خوبی مشخص باشد و غذا خوشمزه تر شود )مواد را مخلوط کرده و آب اضافه می کنیم نشاسته ذرت یا آرد ذرت را داخل نصف لیوان آب حل می کنیم داخل مواد می ریزیم تا مایع سوپ را غلیظ کند .بعد می گذاریم سوپ جا بیفتد .
گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع:takmahfel
مطالب پیشنهادی:
سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل
کاسرول کدو و گوجه فرنگی
استیک کوردن بلوی فرانسوی
دسر تیرامیسو Tiramisu
پاپارا غذایی خوشمزه با گوشت چرخ کرده
: