سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

شکر پلو


برنج را دوباره در داخل ديگ يا قابلمه ريخته ،روی حرارت ملايم دم می کنند. پس از دم کشيدن شکر پلو ، خلال بادام پسته و خلال نارنگی را شيرين کرده ...

مواد لازم :

برنج يک کيلو

شکر يک کيلو

روغن

زعفران

مغز پسته و بادام و خلال نارنگی

طرز تهیه:

برنج را که از چند ساعت قبل در آب خيس کرده اند، با آب در ظرفی روی اجاق گذاشته کمی زردچوبه به آن اضافه می کنند و يکی دو جوش می دهند . شکر را با دو ليوان آب جوشانده، به صورت شيره شکر در می آورند و درضمن يک قاشق چايخوری زعفران ساييده شده را در آب جوش حل کرده، به شيره شکر اضافه می کنند و دو قاشق روغن نيز به آن می افزايند . برنج را دم می کنند و قبل از دم کشيدن کامل، با کفگير به داخل سينی يا چلوصافی ( ترش باله ) ريخته، شيره شکر را روی آن پاشيده ، با هم مخلوط می کنند. سپس برنج را دوباره در داخل ديگ يا قابلمه ريخته ،روی حرارت ملايم دم می کنند. پس از دم کشيدن شکر پلو ، خلال بادام پسته و خلال نارنگی را شيرين کرده را روی آن ريخته مصرف می کنند.

شکر پلو را در شيراز هميشه با خورشت قيمه صرف می کنند.


شکر پلو
تهیه شده توسط شرکت گلستان

www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ


مطالب پیشنهادی گلستان:
پلوی سه رنگ ویژه ی میز مهمانیهای شما!
سوفله فرانسوی (souffle au fromage)
طرز تهیه بورک با یوفکا
خوراک بیف ویستاول
شاک شوکا (ترکیه)