شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

پاستیتسو


پاستیتسو
● مواد لازم :
▪ ۲۵۰ گرم ماکارونی
▪ ۲ عدد تخم مرغ
▪ سه چهارم فنجان پنیر پارمزان
▪ ۲ قاشق غذا خوری پودر نان
● مواد لازم برای سس گوشت :
▪ ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
▪ ۲ عدد پیاز متوسط
▪ ۷۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
▪ ۴۲۵ گرم گوجه فرنگی
▪ یک سوم فنجان آب گوجه فرنگی
▪ یک دوم فنجان آب
▪ یک عدد تخم مرغ زده شده
▪ نصف قاشق چایخوری دارچین
● طرز تهیه سس گوشت : روغن زیتون را گرم کرده ، پیاز و گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم ، تا زمانی که گوشت سرخ شده و تغییر رنگ دهد . سپس گوجه فرنگی ، آب گوجه فرنگی و دارچین را به آن اضافه کرده و برای مدتی آن را بدون درپوش حرارت می دهیم تا غلیظ شود . سپس آن را از روی حرارت بر می داریم . زمانی که سرد شد، یک عدد تخم مرغ زده شده را به آن می افزاییم . مواد لازم برای topping : ۹۰ گرم کره نصف فنجان آرد ۵/۳ فنجان شیر یک فنجان پنیر پارمزان ۲ عدد زرده تخم مرغ طرز تهیه topping: کره را در یک ظرف ریخته ، روی حرارت می گذاریم . بعد از اینکه کره آب شد ، آرد را به آن اضافه می کنیم و حرارت می دهیم تا وقتی که روی آن حباب ایجاد شود . سپس از روی حرارت برداشته و به تدریج شیر را به آن می افزاییم . مجدداً آن را روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و غلیظ شود . بعد از آن پنیر را و دو عدد زرده تخم مرغ را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم . مواد را کنار می گذاریم تا خنک شود. طرز تهیه پاستیتسو : ماکارونی را به همراه آب جوش در یک ظرف می ریزیم . ظرف را روی حرارت می گذاریم تا ماکارونی پخته و نرم شود . سپس آن را آبکش می کنیم . ماکارونی را در ظرف دیگری با دو عدد تخم مرغ و پنیر مخلوط کرده و در یک ظرف نچسب می ریزیم. سپس سس گوشتی را که تهیه کرده بودیم ، روی سطح مخلوط ماکارونی قرار داده و بعد از آن با موادtopping روی سطح گوشت را می پوشانیم . سپس پودر نان را روی تمامی ریخته و بدون درپوش برای مدت تقریبا یک ساعت داخل فر قرار می دهیم تا زمانی که روی سطح آن قهوه ای رنگ شود . غذا آماده خوردن است که بعد از سرد شدن می توان آن را سرو کرد .

http://www.iranchef.com/learning/cooking/۰۰۰۵۶۴.php


همچنین مشاهده کنید