چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

رست بیف با تخم گشنیز


رست بیف با تخم گشنیز
● مواد لازم:
▪ ۴ عدد استیک ۱۸۰ گرمی گوشت گوساله
▪ ۵۰ گرم گشنیز کوبیده
▪ ۵۰ گرم دانه فلفل (کوبیده)
▪ حدود ۲ قاشق چایخوری نمک
▪ نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
▪ ۴۰ میلی لیتر روغن زیتون
▪ ۱۰۰ گرم موسیر
▪ ۲۰ گرم آویشن تازه
▪ ۸۰ میلی لیتر سرکه
▪ ۱۲۰ میلی لیتر آب گوشت
▪ ۱۰۰ گرم پیاز
▪ ۱۰۰ گرم ژامبون گوساله
▪ ۱۰۰ میلی لیتر آب مرغ
▪ ۴ عدد گوجه فرنگی
گوشت را که کمی نمک، فلفل و تخم گشنیز روی آن پاشیده اید در گریل قرار دهید و با حرارت متوسط بپزید تا زمانی که تا حد مطابق با ذائقه شما مغزپخت شده و روی آن کمی قهوه ای رنگ و برشته شود. در این مدت پیاز را خلال کنید و با روغن زیتون در تابه ای تفت دهید تا نرم شود. ژامبون را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید آهسته بجوشد.گوجه فرنگی ها را ۱۰ ثانیه زیر آب داغ بگیرید و سپس پوست آنها را جدا کنید. هر یک را به چهار قاچ برش بزنید و در سینی فر چیده، کمی نمک و فلفل و تخم گشنیز یا سبزی خشک معطر روی آنها بپاشید. اندکی روغن زیتون روی گوجه فرنگی ها ریخته و آنها را ۵ دقیقه در فر بپزید.موسیر را با کمی روغن زیتون در تابه ای تفت دهید تا عطر آن بلند شود. سرکه را به آن بیفزایید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد. سپس آب مرغ و آویشن را اضافه کنید و بگذارید کمی دیگر بجوشد تا اندکی غلیظ شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
پس از آماده شدن آن را در ظرف مناسب کشیده و به صورت قطعات باریک ببرید. گوجه فرنگی ها را در یک طرف آن و مخلوط ژامبون را در سوی دیگر بریزید. سس سرکه و موسیر را روی غذا بریزید و با چند برگ آویشن تزئین کرده سرو نمایید.

سحرمحرابی
http://www.kadbanooo.blogfa.com/۸۶۰۱.aspx


همچنین مشاهده کنید