شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
باقلای بهاره
● مواد لازم:
▪ باقلای سبز ۳ کیلو
▪ پیاز ریز سفید ۵۰۰ گرم(یا پیازچه درشت یک کیلو)
▪ ژامبون یا کالباس ۲۵۰ گرم
▪ فلفل سبز و قرمز دلمه ای ۳ تا ۴ عدد
▪ روغن زیتون ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
▪ سرکه ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل بقدر کافی
▪ جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
▪ به جای روغن زیتون و سرکه می توان از سس ماست استفاده کرد،که دستور آن در زیر آمده است.
● طرز تهیه:
باقلا را از پوست دوم جدا میکنیم و میشوییم. ظرف مناسبی را آب میکنیم، میگذاریم روی آتش تا آب جوش بیاید و باقلا را در آب جوشان میریزیم. یک قاشق چایخوری جوش شیرین و یک قاشق مرباخوری نمک هم به آن اضافه میکنیم و باقلا را با حرارت ملایم میپزیم، به طوری که له نشود. بعد در صافی میریزیم تا آب آن گرفته شود. پیاز پوست کنده یا قسمت سفید پیازچه را میشوییم و میگذاریم با نصف لیوان آب و کمی نمک بپزد. ژامبون و فلفل را به صورت قطعات چهارگوش کوچک میبریم. تمام مواد را مخلوط کرده، به هم میزنیم و در ظرف بلور قشنگی میریزیم و روی آنها را صاف میکنیم. با این باقلا میتوان یک لیوان سس ماست مصرف کرد.
برای تهیه سس ماست باید ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن زیتون را کم کم داخل یک لیوان ماست ریخته بعد کمی نمک و فلفل به آن اضافه نمود. سس تهیه شده را در ظرف مخصوص سس ریخته در موقع مصرف آن را با باقلا مخلوط میکنیم و یا روغن زیتون و سرکه و کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده، سالاد را در ظرف مناسبی ریخته،سس را روی آن می ریزیم و موقع مصرف هم میزنیم.
▪ باقلای سبز ۳ کیلو
▪ پیاز ریز سفید ۵۰۰ گرم(یا پیازچه درشت یک کیلو)
▪ ژامبون یا کالباس ۲۵۰ گرم
▪ فلفل سبز و قرمز دلمه ای ۳ تا ۴ عدد
▪ روغن زیتون ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
▪ سرکه ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل بقدر کافی
▪ جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
▪ به جای روغن زیتون و سرکه می توان از سس ماست استفاده کرد،که دستور آن در زیر آمده است.
● طرز تهیه:
باقلا را از پوست دوم جدا میکنیم و میشوییم. ظرف مناسبی را آب میکنیم، میگذاریم روی آتش تا آب جوش بیاید و باقلا را در آب جوشان میریزیم. یک قاشق چایخوری جوش شیرین و یک قاشق مرباخوری نمک هم به آن اضافه میکنیم و باقلا را با حرارت ملایم میپزیم، به طوری که له نشود. بعد در صافی میریزیم تا آب آن گرفته شود. پیاز پوست کنده یا قسمت سفید پیازچه را میشوییم و میگذاریم با نصف لیوان آب و کمی نمک بپزد. ژامبون و فلفل را به صورت قطعات چهارگوش کوچک میبریم. تمام مواد را مخلوط کرده، به هم میزنیم و در ظرف بلور قشنگی میریزیم و روی آنها را صاف میکنیم. با این باقلا میتوان یک لیوان سس ماست مصرف کرد.
برای تهیه سس ماست باید ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن زیتون را کم کم داخل یک لیوان ماست ریخته بعد کمی نمک و فلفل به آن اضافه نمود. سس تهیه شده را در ظرف مخصوص سس ریخته در موقع مصرف آن را با باقلا مخلوط میکنیم و یا روغن زیتون و سرکه و کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده، سالاد را در ظرف مناسبی ریخته،سس را روی آن می ریزیم و موقع مصرف هم میزنیم.
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم دولت رئیسی رئیس جمهور گشت ارشاد پاکستان جمهوری اسلامی ایران امام خمینی
تهران شهرداری تهران پلیس قتل هواشناسی سیل کنکور وزارت بهداشت سلامت زنان سازمان سنجش پایتخت
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن ارز تورم ایران خودرو
سینمای ایران سریال سینما کیومرث پوراحمد تلویزیون سریال پایتخت موسیقی قرآن کریم تئاتر ترانه علیدوستی مهران مدیری کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک بازی فوتسال تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا لیورپول
هوش مصنوعی گوگل تبلیغات سرطان نخبگان مدیران خودرو فناوری ناسا اپل سامسونگ آیفون بنیاد ملی نخبگان
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل