جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

کیک شاتوت


کیک شاتوت
● مواد لازم:
▪ شکر ۲۵۰ گرم
▪ کره نرم شده ۲۰۰ گرم
▪ تخم مرغ درشت ۳ عدد
▪ شیر نصف پیمانه
▪ آرد ۳۰۰۰۰ گرم
▪ بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
▪ وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
● طرز تهیه:
ابتدا کره و شکررا با هم‌زن هم می‌زنیم تا سفید شود. تخم مرغ‌ها را یک به یک اضافه کرده و هر کدام را با هم‌زن به مدت یک دقیقه هم می‌زنیم. وانیل را اضافه می‌کنیم. پس از زدن تخم مرغ‌ها، دیگر از هم‌زن استفاده نمی‌کنیم. سپس دو قاشق آرد را با بکینگ پودر الک کرده و با شاتوت خوب مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم یک دقیقه بماند. شیر و مابقی آرد را در سه نوبت، یک در میان (یعنی مقداری شیر و مقداری آرد ) به این مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم. در ته قالب که از پیش چرب کرده‌ایم، مقداری از این مواد می‌ریزیم، ( حدود چهار قاشق) سپس مخلوط شاتوت، آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اول اضافه می‌کنیم. سپس این مواد را روی مواد قبلی در قالب می‌ریزیم.
▪ دما: ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا درجه۴ گاز
▪ قالب: گرد با وسط برآمده
▪ مدت زمان یک ساعت و ۱۰ دقیقه
▪ پنجره: وسط فر
ـ نکته: استفاده زیاد از شیرینی‌ها به دلیل کالری زیاد به خصوص در کسانی که دچار اضافه وزن هستند توصیه نمی‌شود.
منبع : روزنامه سلامت


همچنین مشاهده کنید