یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کیک سیب


- مواد لازم:
تخم مرغ: ۴ عدد، شکر: یک و نیم لیوان، آرد: دو و نیم لیوان، شیر: ۱ لیوان، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری، روغن مایع: ۱ لیوان سرخالی، بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری، دارچین: ۲ قاشق چایخوری، سیب ورقه شده: ۲ عدد
- طرز تهیه:
ابتدا فر را روشن می‌کنیم تا گرم شود. تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب به‌هم می‌زنیم تا پف کند و سفید شود. بعد آرد، بکینگ پودر و شیر را کم کم اضافه می‌کنیم و در آخر روغن را می‌افزائیم. در ته ظرفی که قرار است کیک را در آن طبخ کنیم کاغذ روغنی پهن می‌کنیم، سیب‌های ورقه شده را می‌چینیم و رویشان را با دارچین می‌پوشانیم. مایع کیک را آهسته روی سیب‌ها می‌ریزیم. توجه داشته باشید که ظرف کیک باید حدود ۲ سانت خالی بماند تا جای کافی برای پف کردن کیک وجود داشته باشد. ظرف کیک را داخل فر قرار می‌دهیم و با درجهٔ ۲۰۰ درجهٔ سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه می‌گذاریم بپزد. در پایان ۴۵ دقیقه اگر خواستیم امتحان کنیم که کیک پخته یا نه، یک خلال دندان یا چوب کبریت داخل کیک فرو می‌کنیم. اگر چیزی به آن نچسبید یعنی کیک پخته است در غیر این صورت چند دقیقهٔ دیگر به زمان پخت اضافه می‌‌کنیم. فراموش نکنید قبل از این‌که زمان پخت کامل شود در فر را باز نکنید چون پف کیک می‌خوابد.
منبع : نشریه بهکام


همچنین مشاهده کنید