یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
کیک سیب
- مواد لازم:
تخم مرغ: ۴ عدد، شکر: یک و نیم لیوان، آرد: دو و نیم لیوان، شیر: ۱ لیوان، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری، روغن مایع: ۱ لیوان سرخالی، بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری، دارچین: ۲ قاشق چایخوری، سیب ورقه شده: ۲ عدد
- طرز تهیه:
ابتدا فر را روشن میکنیم تا گرم شود. تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب بههم میزنیم تا پف کند و سفید شود. بعد آرد، بکینگ پودر و شیر را کم کم اضافه میکنیم و در آخر روغن را میافزائیم. در ته ظرفی که قرار است کیک را در آن طبخ کنیم کاغذ روغنی پهن میکنیم، سیبهای ورقه شده را میچینیم و رویشان را با دارچین میپوشانیم. مایع کیک را آهسته روی سیبها میریزیم. توجه داشته باشید که ظرف کیک باید حدود ۲ سانت خالی بماند تا جای کافی برای پف کردن کیک وجود داشته باشد. ظرف کیک را داخل فر قرار میدهیم و با درجهٔ ۲۰۰ درجهٔ سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم بپزد. در پایان ۴۵ دقیقه اگر خواستیم امتحان کنیم که کیک پخته یا نه، یک خلال دندان یا چوب کبریت داخل کیک فرو میکنیم. اگر چیزی به آن نچسبید یعنی کیک پخته است در غیر این صورت چند دقیقهٔ دیگر به زمان پخت اضافه میکنیم. فراموش نکنید قبل از اینکه زمان پخت کامل شود در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد.
تخم مرغ: ۴ عدد، شکر: یک و نیم لیوان، آرد: دو و نیم لیوان، شیر: ۱ لیوان، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری، روغن مایع: ۱ لیوان سرخالی، بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری، دارچین: ۲ قاشق چایخوری، سیب ورقه شده: ۲ عدد
- طرز تهیه:
ابتدا فر را روشن میکنیم تا گرم شود. تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب بههم میزنیم تا پف کند و سفید شود. بعد آرد، بکینگ پودر و شیر را کم کم اضافه میکنیم و در آخر روغن را میافزائیم. در ته ظرفی که قرار است کیک را در آن طبخ کنیم کاغذ روغنی پهن میکنیم، سیبهای ورقه شده را میچینیم و رویشان را با دارچین میپوشانیم. مایع کیک را آهسته روی سیبها میریزیم. توجه داشته باشید که ظرف کیک باید حدود ۲ سانت خالی بماند تا جای کافی برای پف کردن کیک وجود داشته باشد. ظرف کیک را داخل فر قرار میدهیم و با درجهٔ ۲۰۰ درجهٔ سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم بپزد. در پایان ۴۵ دقیقه اگر خواستیم امتحان کنیم که کیک پخته یا نه، یک خلال دندان یا چوب کبریت داخل کیک فرو میکنیم. اگر چیزی به آن نچسبید یعنی کیک پخته است در غیر این صورت چند دقیقهٔ دیگر به زمان پخت اضافه میکنیم. فراموش نکنید قبل از اینکه زمان پخت کامل شود در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد.
منبع : نشریه بهکام
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی سیدابراهیم رئیسی
پلیس تهران وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران هواشناسی سیل کنکور فضای مجازی پایتخت زنان آتش سوزی
خودرو دلار بازار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو قیمت
سریال تلویزیون یمن سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا سامسونگ فناوری اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل