جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
کوکو میگو با گشنیز و جعفری
● مواد لازم:
▪ میگو: ۲۰۰ گرم؛
▪ تخم مرغ: ۳ عدد بزرگ؛
▪ گشنیز و پیازچه: ۵۰۰ گرم؛
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛
▪ سیر: ۲ حبه؛
▪ آرد ذرت: ۱ قاشق غذا خوری پر؛
▪ روغن: برای سرخ کردن.
● طرز تهیه:
میگو را چرخ کرده یا با غذا ساز خوب خرد می کنیم. در ظرفی سیر را ریز رنده می کنیم و میگوی چرخ شده را روی آن می ریزیم. پیازچه و گشنیز را با قیچی مخصوص آشپزخانه ریز می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. تخم مرغ ها را می افزاییم. یک قاشق آرد ذرت روی مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس کوکو را در روغن سرخ می کنیم.
این کوکو باید ضخیم باشد و نباید زیاد آن را در تابه نازک کنیم. با حرارت کم دو طرف کوکو را سرخ می کنیم تا طلایی شود. پس از پخت، کوکو را به اشکال نامساوی برش می زنیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم. می توان روی آن را با گشنیز و پیازچه تزیین کرد.
▪ نکته:
در صورتی که آرد ذرت در دسترس نبود، می توان از معادل همین مقدار آرد گندم استفاده کرد.
منبع : خانواده ما
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
غزه آمریکا طالبان توماج صالحی حجاب رئیسی رهبر انقلاب سریلانکا کارگران پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
آتش سوزی کنکور سیل هواشناسی تهران سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل زنان
خودرو مسکن ارز قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو قیمت سکه سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران مهران مدیری کتاب تئاتر شعر سینما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین حماس فرانسه اوکراین طوفان الاقصی جنگ اوکراین اتحادیه اروپا ترکیه انگلیس
پرسپولیس استقلال سردار آزمون بارسلونا بازی ژاوی فوتبال باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور فوتسال تیم ملی فوتسال ایران
تیک تاک همراه اول بنیاد ملی نخبگان فیلترینگ ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات اپل نخبگان
مالاریا سلامت روان کاهش وزن استرس داروخانه پیری دوش گرفتن