جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

سوپ سیب زمینی و کرفس


سوپ سیب زمینی و کرفس
● مواد لازم برای شش نفر
▪ دو قاشق مرباخوری کره
▪ یک فنجان پیاز خرد شده
▪ دو عدد ساقه کرفس خرد شده
▪ یک عدد تره فرنگی خرد شده
▪ یک حبه سیر خرد شده
▪ ۶۵۰ گرم سیب زمینی خرد شده
▪ چهار فنجان آب مرغ
▪ کمی دارچین
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری جوز هندی
▪ کمی از برگ خرد شده کرفس
● طرز تهیه
کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و برای پنج دقیقه حرارت دهید.
سپس ساقه کرفس و تره فرنگی را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه دیگر تفت دهید. سپس سیر را اضافه کرده و صبر کنید تا برای دو دقیقه دیگر بماند. پس از آن سیب زمینی خرد شده را با آب مرغ به مواد اضافه کرده و به آن جوز هندی را بیفزایید. پس از ۲۰ دقیقه سیب زمینی پخته خواهد شد.
سوپ را در مخلوط کن بریزید تا کاملاً یکدست شود. به میزان دلخواه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و با برگ خرد شده کرفس سوپ را تزئین کنید.

[ماهرخ جواهری]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید