شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

ماهی برتر از گوشت قرمز


ماهی برتر از گوشت قرمز
گوشت جانوران آبزی در مقایسه با گوشت های قرمز و مرغ، غنی تر است بنابراین افرادی که در مناطق ساحلی زندگی می کنند به علت مصرف فراوان این گروه پروتئینی سالم ترند. برخی پزشکان معتقدند مصرف دست کم یک وعده غذای دریایی در طول هفته، خطر ابتلا به امراض قلبی را به حداقل می رساند.
ید یکی از موادمعدنی مورد نیاز بدن است. کمبود این ماده در دراز مدت موجب اختلال در کارکرد غده تیروئید و کاهش سطح هورمون های مترشحه از این غده می شود. ابتلا به بیماری گواتر که در ایران به وفور دیده می شود، از جمله نتایج کمبود این ماده حیاتی در بدن است. کسانی که از موادغذایی دریایی در برنامه تغذیه روزانه خود استفاده می کنند، به ندرت به این عارضه مبتلا می شوند. هضم گوشت ماهی نیز در مقایسه با دیگر گوشت ها آسان تر و جذب آن نیز بیشتر است. بنابراین درخصوص افرادی که از مشکلات گوارشی رنج می برند، خوردن این گروه از پروتئین ها توصیه می شود.
منبع : روزنامه خراسان


همچنین مشاهده کنید