شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
ماهی برتر از گوشت قرمز
گوشت جانوران آبزی در مقایسه با گوشت های قرمز و مرغ، غنی تر است بنابراین افرادی که در مناطق ساحلی زندگی می کنند به علت مصرف فراوان این گروه پروتئینی سالم ترند. برخی پزشکان معتقدند مصرف دست کم یک وعده غذای دریایی در طول هفته، خطر ابتلا به امراض قلبی را به حداقل می رساند.
ید یکی از موادمعدنی مورد نیاز بدن است. کمبود این ماده در دراز مدت موجب اختلال در کارکرد غده تیروئید و کاهش سطح هورمون های مترشحه از این غده می شود. ابتلا به بیماری گواتر که در ایران به وفور دیده می شود، از جمله نتایج کمبود این ماده حیاتی در بدن است. کسانی که از موادغذایی دریایی در برنامه تغذیه روزانه خود استفاده می کنند، به ندرت به این عارضه مبتلا می شوند. هضم گوشت ماهی نیز در مقایسه با دیگر گوشت ها آسان تر و جذب آن نیز بیشتر است. بنابراین درخصوص افرادی که از مشکلات گوارشی رنج می برند، خوردن این گروه از پروتئین ها توصیه می شود.
منبع : روزنامه خراسان
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت چین ایران رئیس جمهور پاکستان رئیسی گشت ارشاد دولت سیزدهم کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور سیل سردار رادان تهران قم سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان سلامت شهرداری تهران پلیس زنان
خودرو دلار واردات خودرو قیمت خودرو آفریقا تورم قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو سایپا ایران خودرو ارز
پایتخت سریال پایتخت خانواده تلویزیون موسیقی ترانه علیدوستی فیلم سریال سینمای ایران مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
فلسطین غزه اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال آلومینیوم اراک جام حذفی استقلال فوتسال بازی بارسلونا تراکتور باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس
همراه اول ناسا الماس تسلا فیلترینگ سامسونگ
دندانپزشکی مالاریا آلزایمر پیری کاهش وزن سلامت روان زوال عقل