جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

گوشت قلقلی با هوموس


گوشت قلقلی با هوموس
●مواد لازم:
۴۰۰ گرم گوشت چرخ كرده
۱ پیمانه مغز نان سفید
۱ حبه سیر كوبیده
۱ عدد قرص عصاره گوشت
۱ عدد تخم مرغ كمی زده شده
۲ قاشق سوپخوری برگ نعناع خرد شده
۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
▪برای هوموس:
۳۰۰ گرم نخود سبز پخته یا كنسرو نخود سبز
۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۱ حبه سیر كوبیده
۲ قاشق سوپخوری آبلیمو
۲ قاشق سوپخوری برگ نعناع خرد شده
گوشت، مغز نان، سیر، تخم مرغ، برگ نعناع و قرص عصاره خرد شده را در ظرف گودی با هم خوب مخلوط كنید از یك قاشق به عنوان پیمانه استفاده كنید و هر یك قاشق از این مایع را در دست به صورت گلوله ای كوچك درآورید.
روغن زیتون را در تابه نچسبی داغ كنید و این گوشت قلقلی ها را در آن سرخ كنید تا همه سطح روی آن برشته و قهوه ای شود.
برای تهیه هوموس تمام مواد اولیه آن را در یك مخلوط كن یا دستگاه غذاساز بریزید و چند دقیقه روشن كنید تا كاملا مخلوط و یكنواخت شوند. در صورت تمایل ممكن است چند قاشق از آب پخت نخود یا آب كنسرو نخود را به مواد اولیه اضافه كنید تا هوموس كمی روان تر شود.گوشت قلقلی و هوموس را با پلو و سبزیجاتی مثل گوجه فرنگی و لوبیا سبز پخته سرو نمایید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید