دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
نکات مهم در خرید گوشت مرغ
گوشت طیور از دسته گوشتهای سفید محسوب میشود و از نظر ارزش غذایی نسبت به گوشتهای قرمز كمبودی ندارد. گوشت طیور به علت دارا بودن نسوج نرم، سهلالهضم و از نظر غذایی خوشمزهتر و مناسبتر از سایر گوشتها است. تقریبا به جز آنفولانزای مرغی، بیماری دیگری از مرغ به انسان منتقل نمیشود بنابراین اگر كنترل لازم در مراحل كشتار و پركنی و ذخیرهسازی آن صورت گیرد، بهداشتیتر است.
گوشت مرغ را حتما از فروشگاههای معتبر بخرید و در موقع خرید حتما به بستهبندی و تاریخ انقضا و شرایط نگهداری آن توجه كنید.
بعضی از افراد سودجو در هنگام مریضی گله مرغ را به طور غیرقانونی اقدام به ذبح مرغ كرده و در مغازههای نامعتبر در بازار به فروش میرسانند، توجه داشته باشید كه به علت ذبح غیراستاندارد لاشه این مرغها اكثرا دارای نقاط خونمردگی و ضرب دیدگی بوده و به علت رعایت نكردن مسائل بهداشتی در حمل و نقل و ذخیرهسازی دارای آلودگیهای میكروبی است.
بعد اطمینان از معتبر بودن فروشگاه، به پوست لاشه مرغ دقت كنید. پوست لاشه باید به طور یكنواخت روی بدن كشیده شده و عاری از هر نوع پارگی، كوفتگی، رنگ پریدگی و علایم غیرطبیعی باشد. در اغلب نژادها رنگ پوست مرغ زرد كهربایی است. استخوان سینه مرغ باید كاملا مستقیم، بدون شكستگی و یا انحنای غیرعادی بوده و عضلات آن برجسته و سفت و محكم از زیر پوست مشخص باشند.
در هنگام خرید یا استفاده از گوشت مرغ حتما به رنگ ماهیچه رانها و بقیه بدن نگاه كنید. ماهیچههای رانها و اندام خلفی صورتی رنگ و گوشت بقیه بدن مخصوصا سینه سفید رنگ است. بنابراین رنگهای غیرعادی در گوشت نشانگر كهنگی و معایب دیگری از جمله بیماریها و آلودگی ثانوی میكروبی است.
در مورد رانها بعد از كندن پوست دقت كنید كه دارای خونریزیهای زیر پوستی نباشد و گوشت آن شفاف و صورتی رنگ به نظر برسد.
بوی گوشت سالم طبیعی و مطبوع است. از خرید گوشتی كه دارای بوی غیرطبیعی است خودداری كنید. همچنین بعد از پخت، گوشت مرغ باید خوشخوراك، خوشطعم و مطبوع باشد. توصیه دیگر درباره استفاده از جگر مرغ است. به علت استفاده بیرویه از واكسنها و آنتیبیوتیكها در پرورش صنعتی طیور و تجمع بازمانده دارویی آنها در كبد، مصرف جگر مرغ توصیه نمیشود و حتیالامكان به میزان كمتری از آن استفاده كنید. پوست طیور نیز منبعی برای این باقیماندههای دارویی است، بنابراین بهتر است پوست مرغ را كنده و سپس آن را طبخ كنید.
دكتر امیر رحیمی
منبع : روزنامه سلامت
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران صادق زیباکلام دولت مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات انتخابات مجلس مجلس دوازدهم انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور دولت سیزدهم
قتل سیل فضای مجازی تهران هواشناسی شهرداری تهران زلزله سازمان هواشناسی وزارت بهداشت پلیس بارش باران آتش سوزی
حقوق سربازان سلامت قیمت شکر خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا گاز بازار خودرو نمایشگاه نفت ایران خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران تلویزیون رضا عطاران دفاع مقدس سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تئاتر
فناوری کره زمین
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا حماس افغانستان سازمان ملل اوکراین رفح
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر بازی هوادار باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران سپاهان باشگاه استقلال
هوش مصنوعی شفق قطبی مریم میرزاخانی ایلان ماسک ناسا اپل تبلیغات نوآوری گوگل
زنان کاهش وزن درمان و آموزش پزشکی دیابت فشار خون قهوه بارداری افسردگی