جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
گراتن بادنجان
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
بادنجان متوسط ۶-۵ عدد
سس بشامل یا سس سفید ۴-۳ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
مغز نان خرد شده یک پیمانه
جعفری خرد شده ۳-۲ قاشق سوپخوری
نمک وفلفل به مقدار کافی
پنیر گرویر ۱۰۰ گرم
دستور تهیه: بادنجانها را روی آتش یا در فر کبابی میکنیم بهطوری که مغز آن پخته شود، بعد پوست بادنجان را میگیریم و سر آنرا جدا میکنیم و ساطوری مینمائیم کمی نمک و فلفل به آن میزنیم، سپس ته ظرف نسوز کوتاه دیوارهای را کمی چرب میکنیم ومختصری سس میریزیم و بادنجان ساطوری شده را روی سس قرار میدهیم. روی آنرا صاف میکنیم و با جعفری بقیه سس میپوشانیم مقداری مغز نان خرد شده روی آن میریزیم و کره را قطعه قطعه میکنیم و روی نانها میچینیم و فر را با حرارت ۴۰۰ درجه گرم میکنیم و ظرف را روی آخرین پنجره فر بهسمت بالا قرار میدهیم و میگذاریم سه ربع تا یک ساعت بماند تا روی آن کاملا طلائی و برشته شود و با همان ظرف سر میز میبریم . ممکن است گراتن بادنجان را با گوشت تهیه کرد در این صورت ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده را با دو قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم بعد یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی در یک لیوان آب حل کرده با کمی نمک و فلفل داخل گوشت میریزیم. میگذاریم آهسته بجوشد و آب گوشت کاملا کشیده شود و بعد ته ظرف نسوز مناسبی را یک ردیف بادنجان آماده شده و روی بادنجان را یک ردیف گوشت آماده شده میریزیم بعد کمی جعفری خرد شده روی آن میپاشیم روی آنرا با یک ردیف بادنجان و روی بادنجان را با سس سفید میپوشانیم ومقداری پنیر رنده شده روی آن میریزیم ومطابق دستور فوق طبخ میکنیم.
مواد لازم:
بادنجان متوسط ۶-۵ عدد
سس بشامل یا سس سفید ۴-۳ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
مغز نان خرد شده یک پیمانه
جعفری خرد شده ۳-۲ قاشق سوپخوری
نمک وفلفل به مقدار کافی
پنیر گرویر ۱۰۰ گرم
دستور تهیه: بادنجانها را روی آتش یا در فر کبابی میکنیم بهطوری که مغز آن پخته شود، بعد پوست بادنجان را میگیریم و سر آنرا جدا میکنیم و ساطوری مینمائیم کمی نمک و فلفل به آن میزنیم، سپس ته ظرف نسوز کوتاه دیوارهای را کمی چرب میکنیم ومختصری سس میریزیم و بادنجان ساطوری شده را روی سس قرار میدهیم. روی آنرا صاف میکنیم و با جعفری بقیه سس میپوشانیم مقداری مغز نان خرد شده روی آن میریزیم و کره را قطعه قطعه میکنیم و روی نانها میچینیم و فر را با حرارت ۴۰۰ درجه گرم میکنیم و ظرف را روی آخرین پنجره فر بهسمت بالا قرار میدهیم و میگذاریم سه ربع تا یک ساعت بماند تا روی آن کاملا طلائی و برشته شود و با همان ظرف سر میز میبریم . ممکن است گراتن بادنجان را با گوشت تهیه کرد در این صورت ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده را با دو قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم بعد یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی در یک لیوان آب حل کرده با کمی نمک و فلفل داخل گوشت میریزیم. میگذاریم آهسته بجوشد و آب گوشت کاملا کشیده شود و بعد ته ظرف نسوز مناسبی را یک ردیف بادنجان آماده شده و روی بادنجان را یک ردیف گوشت آماده شده میریزیم بعد کمی جعفری خرد شده روی آن میپاشیم روی آنرا با یک ردیف بادنجان و روی بادنجان را با سس سفید میپوشانیم ومقداری پنیر رنده شده روی آن میریزیم ومطابق دستور فوق طبخ میکنیم.
منبع : روجین سایت مازندران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
طالبان حجاب دولت توماج صالحی امام خمینی رئیسی رهبر انقلاب کارگران سریلانکا پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم
کنکور تهران سازمان سنجش هواشناسی سیل آتش سوزی شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا وزارت بهداشت قتل
قیمت خودرو خودرو سازمان هواشناسی دلار قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی ایران خودرو ارز مسکن قیمت سکه
ترانه علیدوستی تلویزیون گردشگری سینمای ایران مهران مدیری سحر دولتشاهی کتاب تئاتر موسیقی
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل غزه رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه حماس چین اوکراین طوفان الاقصی اتحادیه اروپا ترکیه
فوتبال پرسپولیس سردار آزمون استقلال بارسلونا بازی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال تراکتور لیگ برتر انگلیس والیبال
همراه اول تیک تاک بنیاد ملی نخبگان فیلترینگ اپل ناسا وزیر ارتباطات نخبگان مایکروسافت
مالاریا کاهش وزن استرس پیری سلامت روان داروخانه