یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

حلیم


حلیم
● مواد لازم
▪ گوشت سردست بدون استخوان گوسفند- ۱ کیلو
▪ گندم پوست گرفته- ۱ کیلو
▪ پیاز- ۲ تا ۳ عدد
▪ چاشنی های مختلف:
▪ دارچین
▪ شکر
▪ روغن داغ
● طرز تهیه:
گوشت را بدون خرد کردن و پیاز درسته را می گذاریم کاملا پخته شده به طوریکه به را حتی کوبیده شود. آرد را در ظرف مناسبی ریخته و مرتب بهم می زنیم تا غلیظ شود. این مایع را با گوشت کوبیده مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم. غلظت حلیم که نباید زیاد سفت شود گوشت کوبیده و یا زیاد شل و روان باشد در هنگام مصرف می توانیم روی آن را دارچین پاشیده و یا با روغن داغ و شکر میل نمایید.
منبع : آشپزباشی


همچنین مشاهده کنید