یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کیک شکلاتی ترد


کیک شکلاتی ترد
● مواد لازم:
▪ ماست=۱ لیوان
▪ روغن=۱ لیوان
▪ شکر=۱ لیوان
▪ آرد=۳ لیوان
▪ تخم مرغ=۶ عدد
▪ نسکافه=۲ قاشق غذاخوری
▪ پودر کاکائو=۴ قاشق غذاخوری
▪ بیکینگ پودر=۱ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
۱) تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب هم می زنیم.سپس ماست،روغن،شکر،نسکافه،پور کاکائو را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
۲) آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم. پس از اضافه کردن آرد،مواد کیک نباید زیاد هم زده شود.
۳) ظرف مخصوص کیک را چرب کرده آرد می پاشیم. مایع کیک را در ظرف ریخته و آن در فر که از قبل گرم کرده ایم به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد می پزیم. برای اینکه کیک شما پف کند ابتدا با حرارت پائین و سپس با حرارت بالا کیک را بپزید و در حین پخت به هیچ وجه در فر را باز نکنید.
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید