یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

تاریخچه تلویزیون


تاریخچه تلویزیون
ولادیمیر زوریکین به خاطر اختراع مفیدش ایکونوسکوپ در سال ۱۹۲۳ و اختراع کینسکوپ در سال ۱۹۲۹به عنوان پدر تلویزیون الکترونیکی شناخته می شود. طراحی او جزء اولین هایی بود که سیستم تلویزیون را نشان می داد که با شکل شباهت دارد. کار قبلی او با روسینگ بر روی تلویزیون الکترومکانیکی به او آموخت که چگونه یک سیستم تولید کنند.
اولین فاصله ی زیاد پخش تلویزیون عمومی که از واشنگتن DC به نیویارک پخش شد در ۷ اپریل ۱۹۲۷ پیدار شد. تصویرهای پخش شده در مورد مسائل تجارتی بود. هربرت هوور اولین سرویس مشابه WGY بود، شنکتدی، نیویارک در ۱۱ می ۱۹۲۸ افتتاح شد. اولین نمایش تلویزیون انگلیسی مردی با گل در دهانش بود، که در جولای ۱۹۳۰م پخش شد. ایستگاه CBS در نیویارک اولین برنامه های منظم خود را در هفت روز هفته در ایالات متحده پخش می کرد. جیمز جی. واکر، کیت اسمیت و جورج گرش وین اولین تلویزیون تمام الکترونیکی در لاس آنجلس شروع به کار کرد. CA توسط پخش دن لی. تاریخ شروع آنها از ۲۳ دسامبر ۱۹۳۱م در W۶XA۰ که بعداً KTSL شد. اصولاً، تجهیزات مکانیکی استفاده شد ولی در جون ۱۹۳۶ سرویس ۳۰۰ خطه تمام الکترونیکی راه اندازی شد. در سال ۱۹۳۲ برنامه یBBC راه اندازی شد که از سیستم ۳۰ خط استفاده می کرد که این پخش ها تا ۱۱ دسامبر ۱۹۳۵ادامه داشت. در ۲۱ نوامبر ۱۹۳۶، BBC شروع به پخش سیستم دو طرفه نمود. شش ماه بعد، انجمن شهر بیان کرد که تصویر الکترونیکی EMI مارکونی، برترین تصویر گرفته شده است، و آنها را یک نمونه ی استاندارد انتخاب کردند. این سرویس به عنوان اولین سرویس تلویزیون عمومی منظم و با محدودیت بالای جهانی نامگذاری شد.
اولین پخش تلویزیونی منظم در کانادا از سال ۱۹۵۲شروع شد دقیقاً از وقتی که CBS دو ایستگاه در فضا تأسیس نمود. یکی در مونترال، کبک در۶ سپتامبر و دیگری در تورنتو، اونتاریو در دو روز بعد راه اندازی شد. اولین پخش زنده تلویزیونی (سراسری ) یا قاره ای در سان فرانسیسکو، کالیفرنیا از کنفرانس عهد نامه صلح جاپان در ۴ سپتامبر، ۱۹۴۵ انجام شد. در سال ۱۹۵۸، شرکت CBC برنامه ی تلویزیونی وسیعی را در جهان کامل نموده از سیدنی، نووآ اسکویتا به ویکتوریا، کلمبیای انگلیس.
تولید کیبل و ماهواره ها به عنوان وسایل پخش در سال ۱۹۷۰ تاجران را بر این داشت تا کانال هایی را برای مخاطبان تأسیس کنند به عنوان HBO و یا مثل پخش آسمان انگلیسی. نتیجتاً هر کشوری در جهان حداقل یک کانال تلویزیونی تولید کرده است. تلویزیون در تمام جهان رشد کرده است، تمام کشورها را قادر می سازد تا پخش هایی از فرهنگ و جامعه را به دیگران نشان بدهند.

http://cyber-shahbandi.blogfa.com/۸۵۰۲.aspx
منبع : مطالب ارسال شده


همچنین مشاهده کنید