سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

خورش قرمه سبزی


خورش قرمه سبزی
● مواد لا زم (برای ۴ نفر)
▪ سبزی (تره –جعفری- کمی شنبلیله ) ۱ کیلو
▪ گوشت ما هیچه یا مغز ران بدون ماهیچه نیم کیلو
▪ لوبیای قرمز یا چشم بلبلی ۲/۱ پیمانه
▪ لیمو عمانی درسته ۳ تا ۴ عدد
▪ گرد لیمو در حدود یک قاشق سوپخوری
▪ پیاز سرخ کرده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ روغن ۲۵۰ گرم
● طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه و با پیاز سزخ کرده و لوبیا و لیمو عمانی و سه چهار لیوان آب می گذاریم نیم پز شود . بعد سبزی را بدقت تمیز می کنیم و می شوییم آب سبزی که کامل گرفته شد ریز خرد می کنیم (ممکن است تره را جداگانه خرد کرد) بعد سبزی را با روغن کمی سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل و گرد لیمو بآن اضافه میکنیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد و بروغن بیفتد. ممکن است بجای گرد لیمو ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آب لیمو بخورش بزنیم.
منبع : آشپزباشی


همچنین مشاهده کنید