یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
گوجه فرنگی و درمان سرطان
یك تحقیق در ایتالیا كه در مورد ۵۵۰۰ نفر داوطلب انجام شده، نشان داده است كه خوردن مرتب گوجه فرنگی كه سرشار از تركیب شیمیایی لیكوپن است، خیلی بیشتر از خوردن سبزی های سبز تیره برای جلوگیری از سرطان مجاری هاضمه موثر است. در این آزمایش ها روشن شده است،در اشخاصی كه حداقل ۷ بار در هفته در رژیم غذایی خود از گوجه فرنگی استفاده می كرده اند، خطر ابتلای به سرطان جهاز هاضمه ۵۰درصد كمتر از اشخاصی است كه فقط یك بار در هفته مصرف كرده اند.همچنین پختن غذا، كمك می كند كه ماده مفید لیكوپن از داخل سلول های نسوج گوجه فرنگی خارج شود، بنابراین سس گوجه فرنگی و به طور كلی، گوجه فرنگی پخته و كباب از این جهت مفید است.
از سوی دیگر طبق تحقیقات انجام شده در دانشگاه جان هاپكینز، پایین بودن سطح لیكوپن در خون، یكی از علائم آمادگی انسان برای مبتلا شدن به سرطان لوزالمعده است و همانطور كه ذكر شد، گوجه فرنگی، غنی ترین منبع این تركیب شیمیایی مفید است.
به نظر می رسد، خوردن گوجه فرنگی از علایم پیش سرطانی عنق رحم كه اصطلاحاًCIN گفته می شود، جلوگیری می كند.
منبع : روزنامه همشهری
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
دولت حجاب سیستان و بلوچستان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی امام خمینی سیدابراهیم رئیسی
آتش سوزی پلیس تهران قتل شهرداری تهران وزارت بهداشت سیل کنکور فضای مجازی پایتخت سازمان سنجش خانواده
خودرو دلار هوش مصنوعی قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا ارز مسکن تورم
سریال تلویزیون مهران مدیری سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس سپاهان لیورپول
تبلیغات ناسا اپل سامسونگ فناوری نخبگان بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل