یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

گوجه فرنگی و درمان سرطان


گوجه فرنگی و درمان سرطان
یك تحقیق در ایتالیا كه در مورد ۵۵۰۰ نفر داوطلب انجام شده، نشان داده است كه خوردن مرتب گوجه فرنگی كه سرشار از تركیب شیمیایی لیكوپن است، خیلی بیشتر از خوردن سبزی های سبز تیره برای جلوگیری از سرطان مجاری هاضمه موثر است. در این آزمایش ها روشن شده است،در اشخاصی كه حداقل ۷ بار در هفته در رژیم غذایی خود از گوجه فرنگی استفاده می كرده اند، خطر ابتلای به سرطان جهاز هاضمه ۵۰درصد كمتر از اشخاصی است كه فقط یك بار در هفته مصرف كرده اند.همچنین پختن غذا، كمك می كند كه ماده مفید لیكوپن از داخل سلول های نسوج گوجه فرنگی خارج شود، بنابراین سس گوجه فرنگی و به طور كلی، گوجه فرنگی پخته و كباب از این جهت مفید است.
از سوی دیگر طبق تحقیقات انجام شده در دانشگاه جان هاپكینز، پایین بودن سطح لیكوپن در خون، یكی از علائم آمادگی انسان برای مبتلا شدن به سرطان لوزالمعده است و همانطور كه ذكر شد، گوجه فرنگی، غنی ترین منبع این تركیب شیمیایی مفید است.
به نظر می رسد، خوردن گوجه فرنگی از علایم پیش سرطانی عنق رحم كه اصطلاحاًCIN گفته می شود، جلوگیری می كند.
منبع : روزنامه همشهری


همچنین مشاهده کنید