شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

حدادی و محمدی قهرمان قهرمانان شدند


حدادی و محمدی قهرمان قهرمانان شدند
هفتمین دوره مراسم تجلیل از قهرمانان برتر کشور متفاوت از دوره های قبل برگزار شد. آنجا که حسین رضازاده، قهرمان وزنه برداری جهان با وجود کسب دو عنوان قهرمانی در سال ۸۵، از حضور در بین قهرمانان برتر انصراف داد تا این بار چهره ای جدید این عنوان را از آن خود کند که البته با تصمیم برگزارکنندگان مراسم عنوان برتر ورزشی سال به دو قهرمان داده شد؛ احسان حدادی و مراد محمدی.
در این مراسم که توسط سازمان صدا و سیما و در سالن مرکز همایش های این سازمان برگزار شد، روسای فدراسیون های ورزشی، مقامات سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک و چهره های برتر ورزشی حضور داشتند و محمد علی آبادی، رئیس سازمان که گفته شد پایش در گچ است، با یک پیام مراسم را همراهی کرد. علی آبادی در پیامش با اشاره به موفقیت های سازمان ورزش در سال ۸۵ بار دیگر تاکید کرد که ورزش ایران توانایی ایستادن روی پله سوم آسیا را دارد و تهدیدی جدی برای چین و ژاپن به عنوان قدرت های سنتی ورزش آسیا محسوب می شود.
به هر حال در شرایطی که معرفی قهرمان امسال به دلیل اتفاقات مهم ورزشی مثل جام جهانی فوتبال آلمان و بازی های آسیایی دوحه از حساسیت خاصی برخوردار بود، مراسم با معرفی قهرمانان برتر استانی شروع شد و نمایندگان هر استان مدال و لوح یادبود را از دست مسوولان سازمان صدا و سیما، کیومرث هاشمی، علی دایی، هادی ساعی، علیرضا دبیر و علیرضا حیدری دریافت کردند اما جالب آنجا بود که اهداکنندگان از انداختن مدال به گردن نمایندگان زن خودداری می کردند و مدال را به دست شان می دادند. در پایان هم جواد خیابانی، مجری برنامه از تمام دختران ورزشکار که نام شان خوانده شده بود خواست روی سن بروند تا با قرائت دوباره نام شان به حضار معرفی شوند تا به نوعی جبران مافات شده باشد!
بعد از آن نوبت به فدراسیون های برتر رسید. طبق نظر مدیران ورزش سازمان صدا و سیما، محمود خسروی وفا، رئیس فدراسیون جانبازان و معلولان به دلیل عملکرد درخشان در بازی های آسیایی مالزی، محمدرضا یزدانی خرم، رئیس فدارسیون کشتی به دلیل موفقیت در مسابقات جهانی و بازی های دوحه و محمود مشحون، رئیس فدراسیون بسکتبال و علیرضا رحیمی، رئیس فدراسیون هندبال به دلایل رشد چشمگیر این رشته ها شایسته تقدیر بودند اما در این میان فدراسیون کاراته به عنوان فدراسیون برتر معرفی شد و علیرضا سمندر یادبود ویژه را دریافت کرد.
همچنین از منصور برزگر، سرمربی کشتی، غفور کامروا، سرمربی بسکتبال با ویلچر، اکبر احمدی، سرمربی بوکس هم به عنوان مربیان برتر تقدیر شد اما این وحید خواجه حسینی، سرمربی کاراته کاران بود که عنوان برتر را از آن خود کرد.
با حساس تر شدن مراسم و نزدیک شدن به زمان معرفی قهرمانان برتر بار دیگر از دلاوری های حسین رضازاده تقدیر شد و مجری برنامه از انصرافش به عنوان یک حرکت پهلوانانه نام برد.نهایتا از ۱۳ ورزشکار به عنوان ورزشکاران برتر سال نام برده شد که در این میان به غیر از رضازاده، تمام طلایی های دوحه بین برترین ها حضور داشتند.
علی اصغر بذری (کشتی)، عبدالرضا جوکار (پرتاب نیزه معلولین)، احسان حدادی (پرتاب دیسک)، علیرضا حیدری (کشتی)، حسین روحانی (کاراته)، حسن روحانی (کاراته)، مهروز ساعی (تکواندو)، حمید سوریان (کشتی)، یوسف کرمی (تکواندو)، علی مظاهری (بوکس)، جاسم ویشگاهی (کاراته) مراد محمدی (کشتی) و رضا یزدانی (کشتی) ۱۳ ورزشکار برتر سال ۸۵ بودند.
البته به غیر از قهرمانان دوحه، مهروز ساعی به عنوان برترین ورزشکار زن، عبدالرضا جوکار به دلیل تداوم قهرمانی هایش در بخش معلولین و حمید سوریان به دلیل کسب دو طلای جام جهانی و ثبت نامش در تاریخ کشتی فرنگی بین برترین ها جای گرفتند تا تعداد قهرمانان برتر بیشتر از هر سال باشد.
در پایان نام احسان حدادی که با کسب نقره جام جهانی اولین مدال جهانی تاریخ ورزش های پایه ایران را کسب کرده بود و مراد محمدی قهرمان کشتی جهان را به عنوان قهرمان قهرمانان برگزیدند و از طرف سازمان صدا و سیما به هر یک از ۱۳ ورزشکار برتر علاوه بر لوح یادبود، ۸ میلیون تومان جایزه اهدا شد و دو قهرمان برتر، علاوه بر این هر کدام ۲۵ میلیون تومان دیگر هم دریافت کردند. مراد محمدی در این باره گفت؛ «عنوان مرد سال ورزش افتخار بزرگی است که همیشه آرزوی رسیدن به آن را داشتم. با این عنوان وظیفه ام نسبت به قبل سنگین تر شده است.»
او ادامه داد؛ «پنج نفر از ۱۳ قهرمان برتر از کشتی بودند. منصور برزگر و فدراسیون کشتی به عنوان مربی و فدراسیون برتر شناخته شدند و چهره های کشتی گیر هم به توزیع جوایز پرداختند. این نشان می دهد کشتی ورزش پرافتخاری است.»
احسان حدادی هم که از کسب این عنوان بسیار خوشحال است، گفت؛ «به هدیه نقدی اش فکر نمی کردم. برای من فقط این مقام مهم بود و امیدوارم باز هم این افتخار نصیب من شود.» او که هر ۱۳ قهرمان برتر را در یک سطح می داند، در مورد انتخاب مراد محمدی می گوید؛ «او خیلی زحمت کشیده بود و به حقش رسید.»
نکته جالب در مراسم انتخاب برترین های ورزش آن بود که هیچ یک از ورزشکاران و مربیان فوتبال بین برترین ها حضور نداشتند و در واقع در جشن بزرگ قهرمانان ورزش نامی از فوتبال برده نشد.صدا و سیما در حالی برای اهدای جوایز قهرمانان برتر کشور نزدیک به ۵۰۰ میلیون تومان خرج کرد که با پرداخت حق پخش تلویزیونی رقابت های ورزشی به باشگاه ها همواره مخالفت می کند. مدیران صدا و سیما علت عدم پرداخت حق پخش را کمبود بودجه ذکر می کنند.
منبع : روزنامه کارگزاران


همچنین مشاهده کنید