چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
سلامت و زندگی...
● چای را فراموش نکنید...
چای سبز وچای سیاه هر دو حاوی پلیفنل وآنتی اکسیدان و ترکیباتی هستند که از چسبیدن پلاکهای دندانی به بافت دندانها جلوگیری میکنند وبه این ترتیب ازگسترش پوسیدگی دندانها و پیشرفت بیماریهای دهانی و لثهای جلوگیری مینماید.
چای همچنین باعث برطرف شدن بوی بد دهان میشود زیرا ترکیباتی که درچای وجود دارد مانع رشد باکتریهای مولد بوی بد دهان است. برای همین است که توصیه شده پس از صرف سیروترشیهای بدبو مقداری چای خشک را حدود ۵ دقیقه داخل دهان گذاشته تا با بزاق دهان مخلوط شود که عاملی است برای کاهش بوی تند سیر وترشی. همچنین چای حاوی فلوراید است که عاملی است برای کاهش پوسیدگی دهان ودندانها . فلورایدی که در برگهای چای وجود دارد با خیس خوردن چای به درون آب نفوذ میکند و به این ترتیب از مینای دندانها در برابر پوسیدگیها محافظت میکند.
نا گفته پیداست که خوردن یک لیوان چای خوش رنگ عامل مهمی برای کاهش خستگی و استرسهای ناشی از فعالیتهای روزانه است البته متخصصان توصیه میکنند که یک لیوان چای باید زیاد پررنگ نباشد بلکه مقدار کمی چای با آبجوش مفید است .
● نوشیدنیهای شیرین را به وسیله نی استفاده کنید...
بسیاری از نوشیدنیها از قبیل انواع آب میوه ونوشابهها حاوی اسید سیتریک واسید فسفریک هستند. این ترکیبات به تدریج باعث فرسایش مینای دندان میشود و ظاهر بدی در بافت دهان ودندان به وجود میآورند. توصیه میشود حتی اگر این نوشیدنیها را ازنوع رژیمی و بدون قندش خریداری و مصرف میکنید باز هم توجه داشته باشید که دارید به دندانهایتان آسیب میزنید. برای کاهش این آسیبها توصیه میشود هنگام نوشیدن این نوع از نوشیدنیها از نی استفاده کنید تا نوشیدنیها به سمت گلویتان هدایت شودو در نتیجه تماس این اسیدها با دندان شما به حداقل برسد. با استفاده از نی به هنگام نوشیدن انواع این نوشیدنیهای قندی و زیانبار میتوانید به حفظ مینای دندانتان کمک بکنید.
● ویتامین «ث» زیاد مصرف کنید...
ویتامین ث مانند یک سیمان عمل میکند یعنی باعث میشود سلولها به هم متصل شوند. بنابراین به همان اندازه که ویتامین ث برای پوست شما حیاتی است حضور آن برای حفظ سلامت بافت لثههایتان نیز ضرورت دارد .افرادی که روزانه کمتر از ۶۰ میلیگرم ویتامین ث مصرف میکنند(یک پرتقال متوسط حاوی ۸۰ میلی گرم ویتامین ث است) ۲۵ درصد بیشتر از کسانی که روزانه ۱۸۰ میلیگرم یا بیشتر ازاین مقدار ویتامین ث مصرف میکنند در معرض بیماریهای لثهای قرار میگیرند.
منبع : روزنامه رسالت
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان رهبر انقلاب نیکا شاکرمی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی مجلس بابک زنجانی حجاب شورای نگهبان شهید مطهری
تهران هواشناسی شهرداری تهران سیل پلیس علیرضا زاکانی آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار ایران خودرو دولت قیمت طلا بانک مرکزی سایپا بازار خودرو کارگران تورم
فضای مجازی تلویزیون رادیو سریال سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم تئاتر موسیقی نون خ
دانش بنیان مکزیک
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین آمریکا غزه جنگ غزه نوار غزه روسیه چین حماس عربستان اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس تراکتور رئال مادرید بایرن مونیخ سپاهان لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس
همراه اول وزیر ارتباطات دبی پهپاد تبلیغات اپل ناسا نخبگان گوگل ماه
کبد چرب میوه دیابت کاهش وزن ویتامین بیماری قلبی مسمومیت خواب قهوه طول عمر