پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
کوفته تبریزی
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده (کم چربی)۷۵۰ گرم
آردنخودچی ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
تخم مرغ پخته شده سفت ۵ عدد
پیاز سرخ کرده ۵ قاشق سوپخوری
زرد چوبه به مقدار کافی
آلو ۳۰۰ گرم
گردو خرد شده ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار کافی
دستور تهیه: تخممرغها را در ظرفی میشکنیم نمک و فلفل و آرد نخودچی را داخل تخم مرغها میریزیم و کمی زعفران اضافه مینماییم گوشت چرخ کرده را داخل مایه ریخته و با مقدار کافی آب مایه را مخلوط مینمائیم. اگر مایه کمی سفت شد مقداری دیگر آب اضافه مینماییم و مالش میدهیم. سپس پیاز خرد شده را با زردچوبه مخلوط نموده و ۷لیوان آب روی آن میریزیم و با کمی نمک و فلفل روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید. میتوان از مایه گلولههایی به بزرگی پرتقالهای درشت تهیه نمود و در آب جوشان وارد نمود و یا میتوان تمام مایه را فقط یک گلوله کاملا درشت تهیه کرد در این صورت باید پارچه نازک سفیدی را داخل پیاله بزرگی قرار داده و مایه را داخل پارچه به بزرگی همان پیاله به شکل گرد آماده میکنیم و در صورت تمایل در وسط مایه جوجه پخته استخوان گرفته و سایر مواد را که در بالا ذکر شده قرار میدهیم. در هر حال تمام مواد داخل کوفته باید کاملا در کوفته پوشیده بماند سپس کوفته بزرگ را داخل پارچه پیچیده و سر پارچه را جمع کرده, گره میزنیم و با همان پارچه داخل آب و پیاز که در حال جوش است میاندازیم, آب کوفته باید روی آن را بگیرد و میگذاریم کوفته آهسته بجوشد تا بپزد و آب آن تا حدود ۲ تا ۳ لیوان بشود در صورت تمایل میتوان کمی رب گوجهفرنگی نیز اضافه نمود بعد از اینکه کوفته کاملا پخت آن را از پارچه خارج کرده در ظرف مناسب قرار داده و آب کوفته را روی آن میریزیم.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده (کم چربی)۷۵۰ گرم
آردنخودچی ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
تخم مرغ پخته شده سفت ۵ عدد
پیاز سرخ کرده ۵ قاشق سوپخوری
زرد چوبه به مقدار کافی
آلو ۳۰۰ گرم
گردو خرد شده ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار کافی
دستور تهیه: تخممرغها را در ظرفی میشکنیم نمک و فلفل و آرد نخودچی را داخل تخم مرغها میریزیم و کمی زعفران اضافه مینماییم گوشت چرخ کرده را داخل مایه ریخته و با مقدار کافی آب مایه را مخلوط مینمائیم. اگر مایه کمی سفت شد مقداری دیگر آب اضافه مینماییم و مالش میدهیم. سپس پیاز خرد شده را با زردچوبه مخلوط نموده و ۷لیوان آب روی آن میریزیم و با کمی نمک و فلفل روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید. میتوان از مایه گلولههایی به بزرگی پرتقالهای درشت تهیه نمود و در آب جوشان وارد نمود و یا میتوان تمام مایه را فقط یک گلوله کاملا درشت تهیه کرد در این صورت باید پارچه نازک سفیدی را داخل پیاله بزرگی قرار داده و مایه را داخل پارچه به بزرگی همان پیاله به شکل گرد آماده میکنیم و در صورت تمایل در وسط مایه جوجه پخته استخوان گرفته و سایر مواد را که در بالا ذکر شده قرار میدهیم. در هر حال تمام مواد داخل کوفته باید کاملا در کوفته پوشیده بماند سپس کوفته بزرگ را داخل پارچه پیچیده و سر پارچه را جمع کرده, گره میزنیم و با همان پارچه داخل آب و پیاز که در حال جوش است میاندازیم, آب کوفته باید روی آن را بگیرد و میگذاریم کوفته آهسته بجوشد تا بپزد و آب آن تا حدود ۲ تا ۳ لیوان بشود در صورت تمایل میتوان کمی رب گوجهفرنگی نیز اضافه نمود بعد از اینکه کوفته کاملا پخت آن را از پارچه خارج کرده در ظرف مناسب قرار داده و آب کوفته را روی آن میریزیم.
منبع : روجین سایت مازندران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
تهران فضای مجازی هواشناسی شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار دلار قیمت طلا سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم حقوق بازنشستگان
مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس تئاتر فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه فلسطین چین روسیه حماس نوار غزه ترکیه عربستان اوکراین نتانیاهو
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اینستاگرام همراه اول شبکه های اجتماعی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب کاهش وزن دیابت قهوه فشار خون داروخانه