یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

چای سیاه (BLACK TEA):


چای سیاه (BLACK TEA):
روند تولید آن به این نحومی بـاشد كه برگهای چای را پس از برداشت آن در دما و رطوبت كـنـتـرل شـــده رهــا می كنــنــد تــــا اكسید گردد.
اكسـیـداسیـون در چای سبز قابل ملاحظه بوده و مدت آن۲ هفته تا یك ماه بطول می انجامد. سـپس برگـهای چای خشك می گــردند تا رونداكسیداسیون متوقف گردد. چای سـیاه نـســبت به انواع دیگر کافئین بیشتری دارد بهـمین خاطر طعم آن قویتر می بـاشد. امــا بــر خلاف چای سبز، چای سیاه طعم خودرا پس از گذشت سالها از تاریخ تولید حفظ میكند. این نوع چای متداولترین و پر مصرف ترین نوع چای در دنیا میباشد.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار


همچنین مشاهده کنید