چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سس هلندی


کره  :  ۱۵۰ گرم
شیر هموژنیزه  :  ۵ قاشق سوپخوری
آب لیموترش  :  ۰.۵ فنجان
زرده تخم مرغ  :  ۲ عدد
نشاسته  :  ۱ قاشق سوپخوری
زرده‌های تخم مرغ، نیم سیر کره، نشاسته و شیر را با هم مخلوط کنید. و آن را در کماجدان ریخته روی آتش ملایم بگذارید و هم بزنید تا سفت شود. همین که سس سفت گردید، کماجدان را از روی آتش بردارید و کمی کره به آن افزوده هم بزنید و مجدداً هرچه کره باقی مانده با آن مخلوط نموده و کمی شیر و آبلیمو ترش و فلفل در آن ریخته به مصرف برسانید.


همچنین مشاهده کنید