چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سس رایگوت


آرد سفید  :  ۱۰۰ گرم
کره  :  ۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت  :  ۲ فنجان
آب  :  ۱ قاشق سوپخوری
سرکه  :  ۲ قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی  :  ۱ قاشق سوپخوری
ترخون  :   قدری
جعفری ساطوری شده  :   قدری
آرد را در نصف قاشق سوپخوری کره سرخ کنید ولی نه به اندازه‌ای که رنگ بیاندازد. آبگوشت مخلوط آن بکنید و بگذارید بجوشد. در ظرف دیگر موسیر و سرکه را در دو قاشق آب، کمی بجوشانید و سپس آن را داخل سس نمائید. پس از اینکه سس را از روی آتش برداشتید، جعفری و ترخون ریز کرده و بقیه کره را در آن بریزید.


همچنین مشاهده کنید