یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

سوپ خامه‌ای اسفناج


سوپ خامه‌ای اسفناج
یکی از خوشمزه‌ترین سوپ‌های زمستانی در کشور مجارستان، سوپ خامه‌ای اسفناج است و همان‌طور که از نام آن پیداست، مواد اولیه آن را اسفناج و خامه تشکیل می‌دهد.البته گاهی اوقات زرده تخم‌مرغ را نیز به مواد داخل آن اضافه می‌کنند.
● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ ۵۰۰ گرم برگ اسفناج
▪ ۵ پیمانه آب
▪ ۲ عدد پیاز (ریز خرد شود)
▪ ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپ‌خوری کره
▪ ۳ قاشق سوپ‌خوری آرد سفید
▪ یک پیمانه خامه
▪ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
▪ ۲ عدد تخم‌مرغ پخته برای تزئین
● طرز تهیه:
۱) آب را در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. سپس اسفناج را به همان حالت درسته به آن اضافه کنید و مدت ۵ تا ۶ دقیقه حرارت دهید تا بپزد.
۲) برگ اسفناج پخته شده را از داخل آب بیرون آورید و در دستگاه خردکن یا غذاساز آن را به پوره تبدیل کنید. قابلمه حاوی آب را نیز کنار بگذارید.
۳) کره را داخل تابه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
حالا پیازداغ را از روی اجاق بردارید و پس از اضافه کردن آرد، دوباره روی شعله اجاق گاز به مدت یک الی دو دقیقه حرارت دهید تا آرد نیز سرخ شود.
۴) مخلوط پیازداغ و آرد سرخ‌شده را به آبی که اسفناج در آن پخته شده است، بیفزایید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا دوباره به جوش آمده و کمی غلیظ شود.
۵) سپس پوره اسفناج و خامه را به آن اضافه کرده و مدتی حرارت دهید تا سوپ جا بیفتد و غلظت مناسبی پیدا کند.
۶) در این فاصله، نمک و فلفل مورد نیاز را به سوپ اضافه کنید.
۷) در ضمن، تخم‌مرغ‌ها را هم در قابلمه کوچکی آب‌پز کنید. در پایان، سوپ را در ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و تخم‌مرغ‌های پخته را هم با چاقو به دو نیم کرده و روی سوپ قرار دهید.
منبع : تبیان


همچنین مشاهده کنید