چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

ماکارونی‌ با سوسیس‌ و زیتون‌


ماکارونی‌ با سوسیس‌ و زیتون‌
● مواد لازم‌:
▪ ماكارونی‌: ۵۰۰ گرم‌
▪ سوسیس‌: ۵۰۰ گرم‌
▪ روغن‌ زیتون‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ قارچ‌ ورقه‌ شده‌: ۱۵۰ گرم‌
▪ سیر خرد شده‌: ۲ حبه‌
▪ زیتون‌ سبز ورقه‌ شده‌: ۱۰۰ گرم‌
▪ پوست‌ لیمو رنده‌ شده‌: ۱ قاشق‌ سوپخوری‌
▪ آب‌ لیمو: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ جعفری‌ تازه‌ خرد شده‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ خامه‌: ۳۰۰ میلی‌لیتر
● طرز تهیه‌ :
ماكارونی‌ را در یك‌ قابلمه‌ بزرگ‌ آب‌ در حال‌جوش‌ بریزید و بگذارید ۱۰ دقیقه‌ بپزد تا نرم‌ شود.
سوسیس‌ها را روی‌ حرارت‌ ملایم‌ در یك‌ماهی‌ تابه‌ خشك‌ بگذارید و مرتبا این‌ رو و آن‌ روكنید تا برشته‌ شود. سپس‌ به‌ قطعه‌های‌ یك‌ سانتی‌ببرید. روغن‌ را در ماهی‌تابه‌ بریزید. قارچ‌ها و سیررا اضافه‌ كرده‌ و به‌ مدت‌ ۲ دقیقه‌ تا زمانی‌ كه‌قارچ‌ها نرم‌ نشوند تفت‌ دهید و سوسیس‌، زیتون‌،آب‌لیمو، پوست‌ لیمو، جعفری‌ و خامه‌ را اضافه‌كنید و حدود ۱۰ دقیقه‌ تا زمانی‌ كه‌ یك‌سوم‌ ازحجم‌ مخلوط كم‌ شود آن‌ را بجوشانید سپس‌ماكارونی‌ را اضافه‌ كرده‌ و به‌ مدت‌ ۳ دقیقه‌حرارت‌ دهید آن‌ گاه‌ غذا آماده‌ سرو می‌باشدغذا را داخل‌ ظرف‌ ریخته‌ و با جعفری‌ تزیین‌ كنید.
منبع : خانواده سبز